Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dopis

Europska središnja banka Vladi: Bez nas ne možete ništa mijenjati

vlada
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
09.05.2016.
u 20:54

ESB upozorava da se Hrvatska ugovorno obvezala s Europskom unijom

Europska središnja banka (ESB) poručila je zbog izmjena Zakona o HNB-u Vladi i Saboru da se bez njih ne može ništa mijenjati, javlja Dnevnik Nove TV koji je došao u posjed dopisa.

ESB upozorava da se Hrvatska ugovorno obvezala s Europskom unijom te da je dužna savjetovati se sa središnjom bankom oko propisa koji uključuju HNB. 

Navode da su "... nacionalna tijela dužna savjetovati se s ESB-om o nacrtima svih propisa u području nadležnosti ESB-a..."

>> Zastupnici devet stranaka u proceduru uputili izmjene Zakona o HNB-u

Komentara 26

DU
Deleted user
22:35 09.05.2016.

To je to... clanstvom u EU predali smo dio suvereniteta mafiji iz ECB-a.

BE
beitsche
21:54 09.05.2016.

Kako bi to zoka strucno rijesio. .sa iskustvom prodavaca usisavaca kad bi se pojavio merkelica bi odmah narucila 2 nova usisavaca.

DA
davnor
21:42 09.05.2016.

Ovo su potpisali vjerojatnopotrčci druga zoke sa fakultetskim obrazovanjem iz kladuše.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije