Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ruralni razvoj
Povratak na članak

EK: Odobrit ćemo Jakovinin program, počnite dijeliti novac seljacima

Ministarstvo poljoprivrede poslalo je svoj prvi prijedlog u srpnju 2014., a Komisija je imala 378 primjedbi

Komentari 7

DU
Deleted user
07:54 20.04.2015.

Sad će živnuti tržište većih traktora, većih i bržih terenskih vozila, motocikala da ne spominjem tržište''oranica'' u Zagrebu i na našoj obali.

VL
OB
ObrenM
07:27 20.04.2015.

378 primjedaba Eu komisije na diletantsko napisan "program"od strane ministarstva poljoprivrede.Umjesto,da pronose intelekt Hrvatske (a ima ga osim kod politicara) po Europi oni nas blamiraju.Nadajmo se,da ce dolazeci ma koji oni bili biti normalniji.

VL
KO
kolateral77
00:30 20.04.2015.

opet se vidi nešto što se dugo moralo stvarati. pametnima dosta, a ostali nek se pojedu od ljubomore ili ako vole Hrvatsku neka počnu pisati projekte, možda napokon neki novac i zarade.

VL
DJ
djurex
00:20 20.04.2015.

I ulicama ce poteci med i mlijeko ....nego npr zanimljiv bi bio clanak sa ovim pitanjima: 1. Koliko je hrvatskoj novca bilo na raspolaganju zadnjih 7 godina a koliko je novca uzela i pod kojim uvjetima ..sve navedeno godinu poo godinu..2.to sve isto i za svih ostalih 27,28 clanica..3. Koliko je poticaj za hekter psenice hrvatskoj koliko letoniji koliko belgiji i engleskoj i zasto je razlika skoro 9,10 puta u korist bogatijih zemalja...i bilo bi lijepo kad bi se koristili ispravni termini za pojedine radnje...npr "povukli novac" sta to zapravo znaci?? Aludira na neke pare koje netreba vracati ili je to zapravo kredit a vi se igrate rijecima? 4.zasto hrvatska drzava i hnb ne tiskaju sami novac za beskamatne kredite gospodarstvu kad to rade i neke privatne obiteljske firme za sve drzave svijeta i pri tome cak i ubiru kamata i stvaraju novac u formi duga umjesto kao beskamatnog kredita...

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.