Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 11
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NATJEČAJ

Europarlament ponovno nagrađuje studente putom u Strasbourg

Europarlament
Foto: Reuters/PIXSELL
19.01.2015.
u 12:55

Studenti do ovog petka trebaju snimiti novinarski video od maksimalno jedne minute

Ured za informiranje Europskog parlamenta u Hrvatskoj objavio je drugi krug natječaja Medijske nade u sklopu kojega studenti između 18 i 26 godina mogu osvojiti putovanje u Strasbourg u veljači i ožujku.

Studenti do ovog petka 23. siječnja trebaju snimiti novinarski video od maksimalno jedne minute kamerom ili mobitelom na jednu od dvije teme: Odlazak na rad ili studiranje u inozemstvo te Prava žena u Hrvatskoj. Putovanjem u Strasbourg na sjednicu Europskog parlamenta bit će nagrađena dva najbolja rada, s time da će jedan ići na sjednicu 9. – 11. veljače, a drugi 9. – 11. ožujka.

Dobitnik prvog kruga natječaja Borna Kos s veleučilišta Vern boravio je u Strasbourgu na sjednici od 12. do 14. siječnja. Nagradu je dobio za jednominutni video na temu Najveći izazovi mladih u Europskoj uniji.

Svoj rad studenti trebaju uploadati na online videoservis kao što su YouTube i Vimeo, a potom spremiti link u formularu na stranici EP-a. Istovremeno sa svoga Twitter-profila moraju poslati tweet sljedećeg sadržaja: "Upravo prijavljen/a na natječaj #MedijskeNade J / cc. @EP_Zagreb."

>> Virtualna šetnja prekrasnim Strasbourgom, drugim srcem EU

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije