Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 156
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VELIKA ANALIZA

Europa sad jednim potezom može riješiti pitanje kojeg se svi boje. Odgovor je kod Putina

Russian President Vladimir Putin meets with French President Emmanuel Macron in Moscow
SPUTNIK/REUTERS
08.02.2022.
u 10:48

Iako je Zoran Milanović ovih dana puno toga izgovorio o Ukrajini, Rusiji i aktualnoj krizi na istoku Europe, ponešto od toga i na krajnje neprimjeren, uvredljiv način, u jednoj je stvari hrvatski predsjednik sigurno u pravu: nema stabilnosti Europske unije bez dogovora s Rusijom. Strateški dogovor s Moskvom preduvjet je stabilnosti i sigurnosti Starog kontinenta, a tog dogovora neće biti sve dok Rusija ne bude respektirala sigurnost i stabilnost Europe, za što je preduvjet i da Europa uvaži sigurnosne interese i strahove Rusije, koja je u proteklih nekoliko stoljeća bila žrtva više pokušaja invazija iz Europe, a samo Njemačka pokušala je u prošlom stoljeću dvaput osvojiti Rusiju.

Ključne riječi

Komentara 14

GU
Gude
11:11 08.02.2022.

NATO, dalje prste od ruskih granica, i problema neće biti.........Rusija je naš prijatelj -.........Hrvatskoj je Rusija dovozila oruzje za obranu u domovinskom ratu. Mogli smo kupit od Rusa sve osim nuklearki i to se dovozilo na Pleso. .........To su cinjenice.

TU
tutic
11:07 08.02.2022.

ameri su nam uvalili LNG i sad ćemo imati 3x skuplji plin, a njemačka gradi sjeverni tok, orban dogovorio jeftiniji plin sa putinom do 2036

GU
Gude
11:29 08.02.2022.

Američka klasika: "We came, we saw, he died". SAD je svjetski dikator. Jedina zemlja na svijetu koja nije prestala ratovati od WW2 do danas. I to redovito u drugim državama i tuđim zemljama. Ruše vlade, postavljaju vlade po svojoj volji,, vrše agresiju, okupiraju, ubijaju....najveće zlo nakon Hit.lera i Staljina je Amerika

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?