Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 47
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROBLEM ENERGENATA
Povratak na članak

Europa ne zna kako riješiti golemu krizu: 'Hrvatska načelno sigurna do travnja'

Šefovi europskih država i vlada raspravljaju o mjerama, no one mogu pomoći tek na dulji rok

Komentari 4

IV
IvanSplit
20:33 22.10.2021.

Pa tko je sad kriv. Dali se netko sjeca jos sta su pisali novinari. Pisali su kako ce otkazat se od Ruskog plina kako njima ne treba bla bla,bla. Samo kako bi malo naskoodili Rusiji i sto sad. .Crpe se rezerve plina zima kuca na vrata. Amerikanci zaobilaze Europu prodaju Plin u Aziju vise od dvi tisuce Dolara po kubnom metru... Trebalo se ugledat na Njemce i Madare oni ce dobit po 300 Dolara po kubnom metru. Ovvi drugi koji su htjeli otkazat se od Ruskog plina placat ce do tisucu i pol dolara ili kod prijatelja Amerikanaca trazit. .U Spaniji vec svaki deseti nema struje u stanovin niti mogu placat. Takoder u Francuskoj ... Neki bili jako losi glumci sta kazu nasi Amerikanci.. Rusi rekose kome triba plin nazvat ce. Rusi dodatno pune kasu.. Da otkazat ce od plina sad vidimo do posljednje kapi plin i Benzin koristit ce se jer nema alternative.

VL
CR
CrniP
20:09 22.10.2021.

Kako je ono Trump rekao nasoj precednici na sumitu: “Djast kol as end vi vill give ju a gas!” Pa si ga sad uzmite:-)

VL
MK
mksdk
19:51 22.10.2021.

"Europa ne zna kako riješiti golemu krizu" - Zna, no neće. Kriza je umjetno izazvana i ona se svjesno produbljuje.

VL
SI
sisavac
16:08 23.10.2021.

Je, treba imati muda i reći da sve što se radi je pogrešno. Da su sve prognoze bile krive. I preuzeti odgovornost. Znači, svakih 10.000 eura što je država dala subvenciju bogatima za kupnju fancy el vozila je mogla utrošiti na bolju elektroenergetsku infrastrukturu, plinsku. Očekivati da će vjetar i sunce sve naše potrebe za energijom riješiti je djetinjasto. Ali, ako pratite trag novca koji se daje određenoj ekipi, postaje jasnija igra. Eu politika neće ni sad shvatiti da bez fosilnih goriva ne može. I dalje će gurati bolesnu agendu. Ne shvaća da europa već dugo nije lider u niti jednoj tehnologiji. Oko prvog mjesta se tuže sa amerima oko transgender i sličnih ideja. Nije ni skužila da gleda u leđa velikim dečkima.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.