Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 172
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kolumna
Povratak na članak

Europa je shvatila da je BiH s Komšićem izgubila osam godina

Dovođenjem pak “građanina” Komšića na mjesto hrvatskog člana Predsjedništva izgubljeno je osam godina

Komentari 20

XA
xaron
16:52 07.11.2014.

EU shvatila... A mi još nismo shvatili da smo sa Mesićem izgubili 10 godina a sa Josipovicem još 5 godina.

VL
Avatar onaj koji uskoro dolazi
onaj koji uskoro dolazi
12:17 07.11.2014.

A hoce li povest i vahabije u EU hahaha

VL
DU
Deleted user
13:54 07.11.2014.

To kako Bošnjaci preglasavanjem nameću svoje marionete iz reda hrv. naroda isto je kao kad bi Hrvati i katolici nametali Bošnjacima i muslimanimla tko će biti reis Islamske zajednice (IZ) ili Bošnjacima za člana predsjedništva preglasavanjem nametnuli Fikreta Abdića. ................................................ Na stranu to što je pojedincima nepoznat praksa da u svim demokratskim državama narod u dijaspori sudjeluje na parlamentarnim izborima (kao i onim za predsjednika države) putem konzularnih predstavništva, jer pravo naroda ne glasovanje ne određuje trenutačno mjesto boravka već pripadnost državi i narodu kojeg Ustav definira kao konstutivni.

VL
SA
santos008
15:24 07.11.2014.

Beg-efendija Zeljko.

VL
DU
Deleted user
13:48 07.11.2014.

"Što je problematično: kad Bosanci biraju člana Predsjedništva B i H ili kad Bosanci biraju Predsjednika Republike Hrvatske? " ........................................................................ Očevidno je naproblematičniji stupanj političke i demokratske (ne)pismenosti kod nekih pojedinaca kojima taj manko ne smeta i dalje po diskusijamaama prosipati gluposti. Za neke je nerješiva enigma prvo skužiti kako jedan narod ne može drugom narodu preglasavanjem nametati člana predsjedništva, i kao drugo, nekima je očito problem shvatiti kako ne postoji narod Bosanac jer ime regije nije ime naroda kao što Zagorac ili Slavonac nije narod već naziv za pripadnost nekoj zemljopisnoj regiji. .................................................... Ako ništa drugo onda bi ovakvi "demokratski" likovi trebali dobiti odličje za hrabrost. Naime. S toliko malo političke i demokratske pismenosti usuditi se javno pisati i nije ništa više, ni manje, već hrabrost utemeljena na neznanju i umišljenosti koja je rezultat tog neznanja. ................................................................................. To što Bošnjaci čine Hrvatima u BiH (preglasavanjem i biranjem marioneta iz reda hrv. naroda) isto

VL
MX
Mister X
10:49 08.11.2014.

U Londonu i Berlinu sada su uvjereni da samo Dodik, Čović i Izetbegović kao ekipa na vlasti mogu pokrenuti tako velike promjene. Naravno da su uvjereni kada su svi do zadnjega 200% poslušnici diktatata iz EU -USA . Inače ih nema i nema im opstanka tim figurama ...

VL
PB
pero.baruncic.9
06:04 09.11.2014.

U BH ima samo: Los i gori. Izetbegovic je najgori, nistaa bolji je Covic. Oni su vec napravili strategiju: Covic ce traziti kao neki teritorij za Hrvate a Izetbegovic ce biti protiv toga. Realn teren koji ce naci Covic ce ce biti inozemstvo ( osim njegovog zeta - malog obicnog pr.cica), a o zivotu ljudi niko nece ni brinuti. Ne znam sto ce raditi Ivanic, nece on prodati RS ni biti nista postupljiviji od Radmanovica. Sve u svemu bit ce to nova 3 jarca, koji su se spetljali u vlastite rogove. Covic je najveci promasaj i propast hrvatskog naroda, nije mu ravan ni onaj jadni Jelavic - koji je sve osim moralni lik, po lopovluuku su isti ili je Covic jos gori.

VL
Avatar STRIKOMAN
STRIKOMAN
01:33 08.11.2014.

Hrvati u BiH stalno moraju biti na oprezu da se odnekud kao feniks opet ne pojavi kakav "Sejdo Bajramović".

VL
M3
Miške 3
07:33 08.11.2014.

Šjor Roberto, Europu vam Bosna uopće ne zanima. To je za njih kraj svijeta, rub civilizacije i ponor.

VL
MX
Mister X
10:46 08.11.2014.

Muljatori koji su plačeni da bez problema neistinu pišu i dalje če nam istinu prodavati poput ove.... Za to su imali primjera u Hrvatskoj, u kojoj je Sanader “locirao” Gotovinu... Iako smo svi vidjeli i čuli da je to učinioo general Šeks .. Ali nesmije a na one koji su nemočni možemo sljevati neistine do besvjesti. Konačno kad EU naredi sve je jače nego kod Staljina; i samo skidaj gače !!!!

VL
SE
Sejo
17:15 07.11.2014.

G.Bubalo opet ne govorite istinu.Europa je izgubila 10 godina sa Miloradom Dodikom kojeg je silom dovela na vlast kada je imao samo dva poslanika u RS parlamentu,dok je Komsica doveo narod,jer je on imao rekordan broj glasova na oba izbora za clana predsjednistva ,preko 300 hilada ,dok je vas "legitimni Hrvat",G.Covic dobio 110 hiljada ,3 puta manje.I Komsicevo vrijme tek dolazi.Zao mi je ali vi ne mozete promijeniti cinjenicu da je on Hrvat,mada vi hocete da promijenite njegovu genetiku na silu i to Hrvat koji voli Bosnu i Hercegovinu ,sto vama nikad nece biti jasno,kako Hrvat iz BiH moze voljeti svoju zemlju vise nego Hrvatsku i kako Hrvat moze biti u vlast i a da nije iz HDZ-a.Vi mislite da je HDZ od Boga dat da predstavlja Hrvate u Bih ali varate se.Barem pola BiH Hrvata ne podrzava HDZ i nemojte zavravati javnost u Hrvatskoj ,je to sto vi govorite nije istina,sto ce vrijeme pokazati

VL
PL
plotto
11:06 08.11.2014.

Efendija Komšić je bošnjački predstavnik Hrvata.

VL
ST
Stipeprof
12:13 07.11.2014.

Što je problematično: kad Bosanci biraju člana Predsjedništva B i H ili kad Bosanci biraju Predsjednika Republike Hrvatske?

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.