Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 11
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Euro nije pogurao inflaciju, ali što će biti kad prestane pritisak Vlade

02.02.2023. u 06:44

Plenkovićeva Vlada sačuvala je standard građana zahvaljujući kontroliranim cijenama energenata, pa su inflacijske brojke kao i kod ostalih tranzicijskih zemalja

Komentara 1

DU
Deleted user
09:32 02.02.2023.

Pa jasno je svima koji imaju neki obrazovni nivo da su generatori inflatornih kretanja, u ovim gadnim vremenima, izvan Hrvatske i da mi samo pokušavamo se nekako izmigoljiti od tih valova. Energenti, mineralna gnojiva, hrana - sve to poskupilo i u drugim državama. Što se tiče žitarica, izvoznik žitarica br. 1 u svijetu napao vojno izvoznika žitarica br. 5. Onako agronomski gledano... I sad bi čovjek rekao da Hrvatska ima šanse postati neka poljoprivredna "sila", nakon toga jer je ispala velika površina poljoprivrednih nasada - ali ne, mi smo nacija koja sjedi po kafićima i izrugujemo i one koji vrt kraj kuće zasade.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije