Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 77
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ravnatelj HKM-a
Povratak na članak

Euharistijsko slavlje na Bleiburškom polju služit će mons. Fabijan Svalina

Ne zna se hoće li biskupi podržati inicijativu mons. Mile Bogovića, biskupa gospićko-senjskog u miru, koji predlaže da se sljedeće godine središnja komemoracija održi u Udbini

Komentari 16

AP
ApostolX
10:35 17.05.2019.

Mnoge duše ubijenih su dobile dopuštenje za novi život u Hrvatskoj.To su naši branitelji i pobjednici nad crvenom zvijezdom i sistemom zločina.

VL
CR
CroZrakomlatNo1
09:53 17.05.2019.

Postujmo Boga milog i budimo bogubojazni! Samo molitva je onaj spas kojim se nase duse nahrane! Nek se srame izdajice koje su zabranile da se počasti herojstvo hrvata sv.misom! Samo nek budu austrijanci uplaseni! Civilizacija, vjera, kultura...sve je dolazilo naa sjever s juga i istoka. Tako dolaze u bleiburg i ponosni hrvati počastiti svoju slavnu povijest! Amen!

VL
BO
Bogodol
09:22 17.05.2019.

Poštujem biskupa Milu Bogovića no taj njegov priedglog sigurno podržavaju svi protivnici Blajburga i Hrvatske Države, ne mislim da On spada u tu grupu. Blajburg je pojam i početak Križnog Puta i stradanja i uvijek će ostati. Svi mrzitelji Hrvatske Države, bilo NDH ili sadašnje RH žele zatrti Blajburg kao pojam i tada bi i njihovi zločini otišli u stranu i zaborav. Udbina je Udbina i nije dobro mijenjati nešto što je uzpostavljeno, sjetimo se Dana Državnosti koji je slavljen 30.Svibnja i onda su ga uspjeli SKH-SDP uz pomoć Budiše promjeniti i sada 99% hrvatskih građana nezna kada je dan državnosti i mnogi htjeli ili ne htjeli znaju za 10.Travanj, kada se nešto mjenja to izgubi svoju vriednost, nesmijemo dozvoliti da se daju razni priedlozi koje čak koriste drugorazredni političari da bi se čulo za njih. Za Blajburg sam znao i za vrieme SFRJ jer mi je otac razoružan na Blajburgu i Križnim Putem došao u logor u Vršcu i tamo zahvaljujući Božjoj providnosti uspio se vratiti kući....

VL
SZ
slaven.zadravec
11:11 17.05.2019.

Treba prekinuti službenu podršku tom skupu na kojem se odaje počast ubijenima na fašističkoj strani, a crkva ... crkva očito ostaje tamo gdje se svrstala još 1941.

VL
JP
jper
11:05 17.05.2019.

Bleiburg........To je fasisticki skup, i nista drugo. Crkva, je pokrovitelj ovoga fasistickog skupa i sramote ovu zemlju u svijetu.

VL
Avatar Dumen
Dumen
12:05 17.05.2019.

Koji imam će držati misu ?

VL
Avatar Uglješa
Uglješa
12:12 17.05.2019.

Još jednom: živio drug Tito i njegovi partizani! Večna im slava!!!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.