Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 181
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Velika novčana pomoć
Povratak na članak

EU zbog migranata donira BiH još 25 milijuna eura

Procjena je kako je u sadašnjem trenutku najvažnije osigurati dodatna sredstva za financiranje rada centara za smještaj ilegalnih migranata u BiH te eventualno proširiti njihov kapacitet.

Komentari 2

Avatar Croatino
Croatino
11:56 20.10.2020.

Jedna stvar mi nije jasna. Bosnjacima su Turci navodno najbolji prijatelji, arapima prodaju zemlju, sve vise se pozivaju na svoju vjeru i islamske vrijednosti i kulturu, Sve ok, svakom svoje. Ali ovi migranti su 90% muslimani a njih bi tjerali iz BiH, zele ih se rijesiti sto prije. Zasto, pa i to su braca?

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.