Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 33
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DONESENA ODLUKA
Povratak na članak

EU zabranjuje sporne pesticide kako bi zaštitio pčele

Europska komisija preporučila je zabranu nakon što je Europska agencija za sigurnost hrane (EFSA) zaključila da tri najčešća neonikotinoida (klotianidin, imidakloprid i tiametoksam) štete središnjem nervnom sustavu kukaca, uključujući pčele.

Komentari 3

DE
desperadikus
20:02 27.04.2018.

ovaj svijet polako putuje..

VL
AE
Aedes2017
18:54 27.04.2018.

Ljudi dragi,pa u Hrvatskoj se još troši DDT ! Odite na selo pa vidite. Koje zabrane ..koje doze..koje koncentracije...žaba si je farbo.Samo kupujte domaću zelenjavu !

VL
KE
kelab
22:03 27.04.2018.

Covjek je izmislio i jos uvijek izmislja sredstva ubijanja, vlastite i drugih vrsta. Zivotinjske i biljne vrste ovise jedna o drugoj. Covjek bi trebao biti gospodar prirode ali istovremeno i njezin dio. Gospodar i sluga istovremeno.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.