Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 49
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Strategija djelovanja
Povratak na članak

EU u 2019. ulazi s brojnim problemima: Ovo su izazovi pred nama

Plenković je u više navrata rekao da je Hrvatskoj potrebno najmanje dva sedmogodišnja financijska razdoblja da bi dobila istu šansu kakve su imale ostale nove članice

Komentari 6

DU
Deleted user
09:21 28.12.2018.

Jesenti milu bigulicu, kaj god! Kakva je to neprijateljska propaganda ruske, kineske i američke provenijencije na koju je nasjela naivna HINA-ina čeljad! Kako EU u 2019. može ući s brojnim problemima kad mu je na čelu prvorazredni državnik i bogomdanii vizionar Ivek Klodovik Juncker, kojega naša banskodvorskaa ekscelecija Andrjuša P. doživljava kao vrhunaravnu pojavu zajedno s germanskom multikulti-tetkom Merkel Anđom i onim galskim pijetlom neoliberalno-bankaraoidnoe "agende" Makaron Emanuelčekom. Dok je njih troje, EU će cvjetati bolje i jače nego nekada rajski vrt. Neka se svi zavidnici grizu od muke!

VL
ZA
Zapadnjak
11:36 28.12.2018.

Eu ima dva problema, jedan je demografske prirode: zbog mrznje europljana prema djeci i velike migracije postoji rizik od socijalnih tenzija u buducnosti zbog dehomogenizacije drustva (napisah ovo sto sam pristojnije mogao, ne spominjuci eksplicitno niti jednu naciju ili religijsku skupinu... Drugi problem je ekonomski, o njemu nitko ne prica, ali cinjenica je da se na sjeveru i zapadu europe moraju mikroskopom traziti drzave koje su sposobne rasti iznad dva posto par godina u nizu, razlog za to je prevelika uloga drzave u ekonomiji, europske zemlje su preopterecene regulacijama, birokracijom porezima i sl...

VL
AA
aabbcc
18:37 28.12.2018.

Bez Engleza lose se pise a sve sile i nastojanja da ih zadrze propadose !

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.