Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 102
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dogovor
Povratak na članak

EU produljuje ekonomske sankcije protiv Rusije

Kao uvjet za ukidanje sankcija postavljeno je poštivanje Sporazuma iz Minska, no budući da taj sporazum o primirju u Ukrajini nije u potpunosti proveden, sankcije se od tada produljuju svakih šest mjeseci

Komentari 12

RI
rikavac
23:20 22.06.2017.

haha ocete nastetit Rusiji nema govora. Tri godine su sankcije Rusiji a na rusima se to ne osjeti da ih pogadjaju vise se osjeti po EU jer je Rusija veliko trziste za EU.

VL
DU
Deleted user
23:40 22.06.2017.

Mene zanima zašto Amerika i EU nije udarila sankcije Engleskoj jer već desetljećima okupira dio Irske? Ako ćemo biti vjerodostojni a ne nešto drugo.

VL
Avatar nekakav
nekakav
07:23 23.06.2017.

ne kužim, rusija nema nikakvih obveza po tom sporazumu. jedinu obvezu ima ukrajina, koja nije ništa od toga ispunila. nije dala dogovorenu autonomiju odmetnutim regijama, jer predsjednik ukrajine, potpisnik sporazuma, to ne može progurati u parlamentu. super je to. sankcije udaraju po malim poduzećima, velika posluju normalno. italija je već vratila skoro 70% nekadašnje razmjene. engleska nikad više nije uzimala ruskog plina. francuzi skoro pa potpuno preuzeli rusku ladu. amerikanci od rusa naručili gorivo za svoje nuklearke. i još motora za svemirske i vojne svrhe. bitno da mi s njima ne smijemo poslovati.

VL
Avatar nemam-pojm@
nemam-pojm@
01:07 23.06.2017.

EU uvela sankcije sama sebi.

VL
PO
pozornik66
00:42 23.06.2017.

Kako kaže veliki brat Donald, možete cmizdriti koliko hoćete ali zna se ko je glavni

VL
Avatar jumanji
jumanji
07:00 23.06.2017.

iskreno rečeno nije do za europu dobro ali putin i njegova banda su kriminalci drukčije se ne može nego se mora njima na pijaci sankcije

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.