Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KONTROLA EMBARGA
Povratak na članak

EU pokreće novu operaciju na Sredozemlju: Zanima nas samo oružje, ne i migranti

Neki smatraju da ovako skrojena operacija neće biti magnet za migrante jer migrantski tokovi ne idu tim dijelim istočne libijske obale. Drugi smatraju da će migrante privući pomisao da će završiti u EU ako ih s mora spase brodovi u operaciji EU.

Komentari 6

JU
juma
20:40 17.02.2020.

Migranti su opasniji od oruzja. Umjesto da im damo oruzje i odbijemo migrante, mi im branimo oruzje i prihvacamo migrante. Svako tko bi tako vodio vlastitu tvrtku za kratko vrijeme bi propao i bankrotirao, a bojim se kako i Europu ceka slicna sudbina.

VL
I1
ing-12345
20:28 17.02.2020.

Znači morsko taksiranje ilegalnih imigranta u EU opet počinje i to od strane naših vlastitih mornarica.

VL
Avatar Čepiga.
Čepiga.
19:56 17.02.2020.

Pa oruzije u Libiju donosi Turska i Rusija i sigurno ne po Sredozemlju. Te brodove treba preusmjeriti na Grcku obalu.

VL
SO
Sotona
09:47 18.02.2020.

EU = NATO je krenuo (Bez Amerike tu) ali sa potpunom dozvolom planom strategijom i podrškom Amerike i njene politike .. pokreće novu ""operaciju"""" na Sredozemlju: Zanima nas samo Rusko oružje, Koje bi Ne-Nato članice tamo u našu Libiju dopremalidopremali uvozili pomoć( Znamo kako su u bilo je objavljeno tada Američki ratni brodovi su dopremali "deke-pokrivače" poslije rata Rusije sa Gruzijom to je najnormalnije da se prakticira . Izgleda daje i Putin nešto naučio kako se vodi vanjska politika .. Ako bi se vraćali u Libiju migranti nas ne zanimaju . Naravno kao znamo tko je ubio Gadafija i "oslobodio Libiju i prema tome ti i ostaju uz pomoć "figura od tamo" gospodari. A ne da imamo još jednu Siriju gdje bi se Putin ubacio . Naravno ne možemo ni to dozvoliti što su Rusi doživi li kad su oni ratovali u Afganistan pa uz pomoć stranog naoružanja i politike iz vana da osvajači budu ugroženi ili čak istjerani .. Konačno vidjeli ste svi kad se krenulo prema rasturanje LIbije i ratu prema toj državi ,uz pomoć terorista zvanih oslobodioca LIbije nismo nigdje čuli čitali kako "EU poduzima nešto" osim Amerike sada je vidjela da je red da nas sve više se uvlači u rješavanja zakuhanih sukoba ... Silom naoružanja svjesni da su svoj na svome ...

VL
DU
Deleted user
20:40 17.02.2020.

ministar krsticevic ce narediti novonabavljenoj eskadrili f16 da nadzire tu operaciju...

VL
QW
qwertz1971
09:25 29.02.2020.

Normalno da će bit magnet za migrante. Samo salonski političari mogu misliti drugačije.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.