Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 125
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'Nije u skladu s pravilima'

EU optužuje Washington za trgovinski rat: Bidenove subvencije gase radna mjesta

Biden speaks to the media in Bali
KEVIN LAMARQUE/REUTERS
07.12.2022.
u 17:42

Biden želi zaštititi domaću proizvodnju, ali pravi mu je cilj zapravo privući europske tvrtke da otvore tvornice preko bare, tvrdi ekonomski analitičar Željko Lovrinčević

Ključne riječi

Komentara 15

ZD
zdenkoj
17:52 07.12.2022.

Ma kome je Amer prijatel.Dobar si dok mu trebaš i Europa se naivno uvukla u ovo sa Rusijom a jedini pobjednik je Amerika.

Avatar prodao sam  ukrajnu
prodao sam ukrajnu
18:54 07.12.2022.

EU optužuje Washington za trgovinski rat: Bidenove subvencije gase radna mjesta................Zar je moguće da su se sad probudili evropljani . Ne mogu da verujem 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 € u odnosu na $ od 2014 do danas pao za 30%o danas pao za 30%

DU
Deleted user
19:12 07.12.2022.

Meni je ovo postalo dosadno.EU treba da se ugusi u svojoj ne sposobnosti.Ovo se vidjelo iz aviona pocetkom ovoga rata.Ovo mu je izmedju ostaloga i bio povod.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?