Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tomislav Krasnec
Povratak na članak

EU nam ništa ne uzima, samo možemo mi njoj

Koji su naši veliki EU-projekti nakon Pelješkog mosta? To je pitanje o kojem sve razine vlasti u Hrvatskoj trebaju početi razmišljati već danas da bi zaista potrošile europski novac sutra.

Komentari 3

Avatar Najsjajniji Hrvatski Vitez
Najsjajniji Hrvatski Vitez
08:10 16.05.2018.

EU nam ništa ne uz ima jer smo balkanska sirocad i kontejnerska nacija, samo možemo mi njoj dosta maznuti jer imaju lovu i bogastvo a mi spretnost i poduzetnost za obmane, prevare i lopovluk.

VL
Avatar neidemdalje
neidemdalje
10:09 19.05.2018.

nitko da napiše koliko smo do sada vratili novaca iz fondova zbog prevare ili nekog drugog razloga ...a koliko ćemo još vratiti e o tom po tom...

VL
ST
sttipe
14:11 31.05.2018.

Svijetska banka je privatna banka, a di se je god uplela, masno je zaradila, a domaćin je bankrotirao. Pisat program razvoja u njihovim kancelarijama je veleizdaja!!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.