Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 147
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
27.03.2022. u 21:14

Razumljiv je vapaj iz Berlina da EU i SAD nastave pregovore o Transatlantskom trgovinskom partnerstvu koje je prekinula Trumpova administracija

Komentara 1

Avatar Cantor
Cantor
22:13 27.03.2022.

Europska socijalna politika i birokratsko uplitanje je siguran put u ekonomsku propast. I to nema veze sa ovom situacijom. Samo će se sada stvari zahvaljujući ovom ekonomskom harakiriju nešto ubrzati. Poslovna klima u Europi nikada nije bila niti blizu onoj u Americi. Što se tiče slobode govora tu je situacija još gora. Amerikanci (još uvijek) imaju prvi amandman koji je doduše pod stalnim udarima ljevičara ali se još uvijek drži i to je valjda najsvjetljija točka demokracije. Europa zakonima regulira puno toga, čak trpa ljude u zatvor zbog verbalnog delikta. O slobodi građana da nose oružje ne treba niti raspravljati. Ne treba naglašavati da su oba svjetska rata začeta u Europi jelda?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije