Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Fondovi Europske unije
Povratak na članak

Hrvatskoj dosad više od milijardu eura za velike infrastrukturne projekte

Glavnina novca iz EU, što se tiče prometne infrastrukture, i ubuduće će nam stizati za željeznice, a možda i za autoceste

Komentari 4

DU
Deleted user
08:11 20.06.2017.

Rečeno onako pučki a opet fino, pričam ti priču za malu djecu. Ako se i dok se išta od toga sagradi, u Hrvatskoj više neće biti čovjeka mlađega od 50 godina.

VL
MX
Mister X
10:35 20.06.2017.

Udjelila dodjelila bespovratnog Miljardu eura ( Hrvatska zaradi desetak milijardi dolara samo od turizma Jadrana !) Što se zna ! A neka samo uživa bogata Hrvatska . Zato bi morali trebali da barem duplo bolje živimo od Srbije i drugihugih jer ih šišamo samo za 1.300 otoka .. A sa autoputevima zaradimo 8-12 puta više nego svi ostali na balkaniji !!!! Zato je naša budućnost super ; za 200 familija !!!

VL
DU
Deleted user
05:42 20.06.2017.

za koga su ti infrastrukturni projekti za marsovce to je kao vodovod u g.proloscu i mate hdz drzi govor voda je osnova razvoja a u selu stalno zivi pet ili sest stanovnika dok.vi to.realizirate onda to nece imati tko.koristiti eu fondovi su price za mladez hdz a sto je sa nasim posudjenim uplatama u fondovo odnosno u eu proracun svake godine 400 mil oera

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.