Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Uvođenje reda

Estradnim zvijezdama u Srbiji prijete oduzimanjem imovine

Srbija
Goran Jakuš/PIXSELL
08.05.2014.
u 15:52

Poreznoj upravi bi moglo pomoći i to što su se estradne zvijezde godinama hvalile preko medija o tome kakve automobile voze, kakve stanove i kuće imaju, umjetnine…

S ciljem sređivanja stanja u državi čelnici Srbije odlučili su i naplatiti porez svima koji zarađuju velike novce. Među prvima na udaru našle su se brojne tamošnje glazbene zvijezde, među kojima je najveći dio njih koji pjevaju turbo folk, a koji su u strahu od posjete poreznika.

Naime, direktorica Porezne uprave najavila je da će izvršiti istraga oko stečene imovine i plaćenih poreza te da će se onima koji nisu podmirili svoje porezne obveze zaplijeniti imovina. Srbijanski mediji prenose kako mnogi od glazbenika sada strahuju te da će ako država bude odlučna mnogo toga biti oduzeto. Mediji su objavili i više imena i prezimena glazbenika navodeći nekretnine koje posjeduju.

Hvalili se luksuzom

Poreznoj upravi bi moglo pomoći i to što su se estradne zvijezde godinama hvalile preko medija o tome kakve automobile voze, kakve stanove i kuće imaju, umjetnine… Od ranije je poznato da neki od njih imaju i nekretnine vrijedne po nekoliko stotina tisuća eura. Zna se i za restorane, kafiće, hotele, butike i slične objekte. Tu su i skupi automobili, opremljeni stanovi modernim i dizajniranim namještajem i sl.

Neki u kućama imaju i bazene sa morskom vodom, fitness dvorane pa i prostorije namijenjene samo kućnim ljubimcima. Da bi imali mir i sačuvali sebe i svoje goste od znatiželjnih pogleda kupovali su i zemljišta u okolini svojih kuća.

>>Napušta Srbiju kako ne bi ugrozio posao 'kod kuće'

>>Najbogatiji Srbin pušten iz pritvora, uplatio 12 milijuna eura

Komentara 6

Avatar -zztop-
-zztop-
16:11 08.05.2014.

stvar je jednostavna, dokazati porijeklo imovine, ali dok su veze i mitarina ništa od tog.

SE
selbivoje
17:15 08.05.2014.

@dokazano.istinito ....ti nikada nisi cuo za umjenika boru corbu?.zar nikada nisi uzivao uz radojicu klempetovic..kad je bilo najteze u ratu,ova EXtrada je bila zapaljivac

DI
dokazano.istinito
17:08 08.05.2014.

sad ce ceca razjatovic,i ona g lupa brena,pa i razni trubaci, i sa guslama ostati bez posla

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije