Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 164
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NA ONLINE SASTANKU

Estonski zastupnik prijavio se za pitanje pa ga zatekli u krevetu kako puši elektronsku cigaretu

Twitter screenshot
16.04.2021.
u 15:01

Upitan kasnije što se dogodilo, Kruusimäe je kazao kako sve to potpada pod prednosti i nedostatke rada na daljinu

"Tarmo Kruusimäe, izvolite", najavio je potpredsjednik estonskog parlamenta Martin Helme zastupnika koji je bio na redu za postaviti pitanje. U tijeku je bila debata o tome može li Estonija postići klimatsku neutralnost od 2035., i niz zastupnika, među kojima je bio i  Kruusimäe, nekadašnji punker pod imenom Kojamees, koji sada predstavlja konzervativnu stranku Isamaa, prijavio se za pitanje.

No kad su zastupnika uključili video vezom, svi su ga mogli vidjeti kako nezainteresirano leži u krevetu u spavaćoj sobi, puši ono što izgleda kao elektronska cigareta, uz glasnu muziku.

"Tarmo, postavi pitanje”,  ponovio je Helme, ali od zastupnika  nije stigla nikakva reakcija. I dalje je ispuhivao paru.

“Tarmo, imaš mogućnosti postaviti pitanje", apelirao je još jednom, a onda je odustao: "Izgleda kao da neće. Idemo na druga pitanja".

Upitan kasnije što se dogodilo, Kruusimäe je kazao kako sve to potpada pod prednosti i nedostatke rada na daljinu.

- Smatram da je parlament važan. U mom slučaju, dogodilo se sr... - kazao je i dodao da je znao da je na redu za pitanje, bio bi u košulji i pozadina bi bila drugačija.

Inače, Kruusimäe je česti cilj ciničnih komentara na njegove izjave da je zadržao punkerski stil života. Punker s četiri tisuće eura plaće mjesečno, podrugljivo dodaju kritičari. 

 

Čelnica Agencije za lijekove srušila se na konferenciji o prestanku cijepljenja AstraZenecom

Komentara 4

SO
Sotona
15:32 16.04.2021.

Estonski zastupnik prijavio se za pitanje pa ga zatekli u krevetu kako puši elektronsku cigaretu. ćovjek bolestan i radi a to se gospodi gadi . Koja je od njega baš očekivala to jedino riješenje svjetskog problema . Da to nijee rdio nebi se znalo za njega i njegovu svijetsku super važnost...

SC
Serious_Callers_Only
15:18 16.04.2021.

Udobnost je civilizacijski doseg.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije