Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
RAT U GAZI
Povratak na članak

Eskalirali sukobi Izraela i Hamasa: Sve više civilnih žrtava, ubijena i djevojčica

Odjeknulo je i nekoliko eksplozija, samo nekoliko minuta nakon što je Hamas objavio da je ispalio više od stotinu raketa prema Tel Avivu kao odgovor na izraelske zračne udare na palestinsku obalnu enklavu.

Komentari 16

ČS
Čuvaj se senjske ruke
07:51 12.05.2021.

Kako bi to bilo da je Hrvatska za vrijeme Domovinskog rata odgovorila na napade agresora na njihovu teritoriju.

VL
ZA
Zapadnjak
08:46 12.05.2021.

UN izaziva susramlje ili cringe kako bi rekli u SAD-u vise nego bilo koja druga ekipa, zao mi ih je gledati tako slabe i nekompetentne - UN-ovci tvitaju i svađaju se oko zajednicke izjave koju gotovo nitko nece ni procitati, a oni koji ju procitaju ce ju ignorirati i nastaviti raditi po svom...

VL
VU
VučedolacHrvat
08:19 12.05.2021.

Jel svi nose maske??? Najbitnije je da se nitko ne zarazi jer nevidljivi neprijatelj je najgori. UN nek pošalje humanitarnu pomoć u maskama, hrana i pravi lijekovi nisu potrebni.

VL
FR
francekmali
08:22 12.05.2021.

Rat na prostoru bivše Jugoslavije je završio tek kada je ""bombardisovan"" Beograd i ciljevi u Srbiji i kada je Banja Luka bila u dometu artiljerije hrvatske vojske,a dotle su se Srbi iživljavali ,vojno nadmoćni ,kao Izraelci sa Palestincima !!!!

VL
Avatar Bill Carson
Bill Carson
09:04 12.05.2021.

Svijet je tek čuo za problem godine 2021., a gdje je svijet bio preko 100 godina sustavnog čišćenja Palestinaca sa vlastitog područja življenja?

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.