Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 181
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SIRIJSKA OFENZIVA
Povratak na članak

Eskalacija sukoba u Siriji nakon pogibije turskih vojnika, Putin i Erdogan ozbiljno zabrinuti

Zbog pogoršanja humanitarne situacije uslijed sirijske ofenzive, s više stotina poginulih civila i skoro milijun raseljenih posljednjih mjeseci, Ujedinjeni narodi su pozvali na prekid vatre, dok je Europska unija izrazila zabrinutost zbog mogućeg većeg međunarodnog vojnog sukoba u Siriji

Komentari 31

LC
Lepi Cane
17:50 28.02.2020.

Turska neka se gubi svojoj kući, banda osvajačka.

VL
TO
torente
17:43 28.02.2020.

Šta radi Turska u tuđoj zemlji?

VL
Avatar Kordunusrcu.
Kordunusrcu.
18:19 28.02.2020.

Cuj ti samo Erodgana,"potrazio medjunarodnu pomoc",da nu pomogne u agresiji,na jednu priznatu drzavu,koja cak ni je niti napala Tursku,nego obrnuto,koji debil od presjednika moras biti,da nesto ovakvo izjavis.

VL
OP
opančar
17:21 28.02.2020.

erdo možda i jest zabrinut čim traži pomoć NATO-a, dok za Putina čisto sumnjam da je zabrinut.

VL
DU
Deleted user
02:38 29.02.2020.

Turci nek se gone nazad u Tursku. Šta imaju oni sa vojskom raditi u Siriji . Potpomažu teroriste da se bore protiv Asada. Nadam se da će ih Ruska avijacija tako potprašiti da im više neće pasti na pamet napadati susjednu suverenu zemlju. Erdogan je zreo za ludačku košulju.

VL
DU
Deleted user
17:30 28.02.2020.

Stao sultan Putinu na žulj.... I neka je: kada mu se ruski medo probudi, nema sultana u roku keks... I neka!!!

VL
DU
Deleted user
19:00 28.02.2020.

Šta rade Turski vojnici u Siriji a Evropa je vjećno zabrinuta za sve što se događa oko nje a nikad neke konkretne mjere poduzeti tako će biti i sa ovim virusom.

VL
MP
miroslav.petkovic.7564
18:36 28.02.2020.

Erdogan je dobija po siski pravo! Nisu trebali dirat u Ruskog medu razni prijatelji Sirije.Davno sam pisao puno njih nije slusalo. Toje tako kad se gleda jedna TV .Dali se sjeca netko kad je Hilaru krisstala zajedno sa Obamos kako Asad mora otici. Kako su dosli do centra Dmaskusa sve se rastopilo kao snjeg na kisi. Pukli ko tikva. sad govore kao da nisu imali interesa da.da kad su sve izgubili. Ulog velik dobitak nula.Slusam ovdje na TV Moskva Erdogan je zvao Rus presjednika place kme.kme upustija se u avanturu sad nezna kako izici i povuci se. A dva broda plove ka Siriji Ruska. Tako je to Rusi ne ostavljaju svoje prijatelje .nikakve pomoci nema Erdoganu od NATOA samo bla.bla.Nezeli nitko zamjerat se sa Rusijom jer znaju sta ce bit. A Turci govore ovo je atak na Nato ha.ha. Zato treba se uzdat usebe ulagat u svoje. Jer uvjek se kaze ako neces uzdravat svoje uzdrzavat ces tude vojnike.

VL
SV
SveJeUzalud
18:37 28.02.2020.

....Turska šalje izbjeglice....uz Corona virus....ushrati će mo se kao grlice....

VL
AJ
AjdeDe
16:01 01.03.2020.

Zaista sta Turska vojska radi u tuđoj zemlji?A licemjerna EU sve to gleda i suti.Strah je od izbjeglica pomijesan sa potrebom za jeftinom radnom snagom.Bože pravde.

VL
II
izvor istine
19:38 28.02.2020.

Pitaju se mnogi sta Turska radi u Siriji. A sta radi Rusija i Iran tamo niko ne pita. I svi se raduju da sijitski Asad protjera ostale Sirijce Sunite u Tursku tovareci turskoj jos 3 do 4 miliona izbjeglica. Hajd neka na pr. Njemacka protjera 5 do 6 miliona katolika poljaka u Hrvatsku, tada bi olje razumjeli sta ce Turci u Siriju

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.