Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
šansona

Esdepeovke pozivaju na večer šansona Srđana Depola

fiiščić (1)
Lj. Risek
05.09.2011.
u 13:50

Poznati pjevač i skladatelj iz Rijeke izvodit će pjesme poznatih šansonijera, neke u francuskom originalu, a druge u vlastitom hrvatskom prepjevu

Ljubitelji francuske šansone ovoga će petka moći uživati u šansonijerskoj večeri koju priređuje riječki pjevač, skladatelj i književnik Srđan Depolo. Nastupit će u Kavani Ivana u 20 sati, a njegovo gostovanje organizira Forum žena ivanečke Gradske organizacije SDP-a. Depolo će pjevati šansone Brela, Treneta, Reggianija i Bécauda u francuskom originalu i u vlastitom hrvatskom prepjevu, a izvest će i neke vlastite skladbe s autorskog CD-a.

Ulaz je besplatan, a večer šansona, poručila je dopredsjednica GO SDP-a Jasenka Friščić, poklon je ivanečkih esdepeovki građanima.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije