Naslovnica Vijesti Hrvatska

Erste donirao KBC-u Zagreb uređaj vrijedan 200.000 kuna

ako će omogućiti otkrivanje već i samo nekoliko bolesnih stanica u krvotoku bolesnika i pravodobno uvođenje terapijskih postupaka.
12. ožujka 2016. u 00:15 8 komentara 304 prikaza
'28.10.2011., KBC Zagreb, Rebro, Zagreb - Ivo Sanader, bivsi premijer i bivsi predsjednik HDZ-a nakon sto se prvi put pojavio u sudnici gdje mu se sudi po prvoj optuznici koju je protiv njega podnio U
Foto: 'Goran Stanzl/PIXSELL'
Pogledajte galeriju 1/2

Erste banka donirala je KBC-u Zagreb novi uređaj za pretragu praćenja kimerizma, neophodnu nakon transplantacije ili presađivanja koštane srži i matičnih stanica. Uređaj je vrijedan nešto više od 200 tisuća kuna i zamijenit će se stari uređaj i zastarjelu metodu koja se dosad koristila. Tako će omogućiti otkrivanje već i samo nekoliko bolesnih stanica u krvotoku bolesnika i pravodobno uvođenje terapijskih postupaka.

– Posebno smo ponosni na činjenicu da je donacija ovog uređaja rezultat prijedloga naših zaposlenika koji imali priliku izabrati inicijativu koju će banka financijski podržati – prokomentirala je Slađana Jagar, članica uprave Erste banke.      

>> Klaićeva dobila aparat koji pomaže rano otkrivanje problema s vidom kod novorođenčadi

Elipso

 • Ivanveliki:

  oho, pocele su nam se banke ulagivati... Malo im fali novca jer vise nemamo povjerenja u banke pa ne dizemo kredite. Ja sam svoj kredit u chf vratio odavno i vise nema sanse da ikakav uzmem. Nisu mi vratili nista ... prikaži još! od preplacenih kamata jer je vracen prije donosenja zakona o konverziji, pa zakonski nisu obvezni. Mene necete prevariti. Četvrtinu ovog aparata sam ja kupio jer sam za toliko prevaren.

 • Avatar grubi
  grubi:

  Vjerojatno je to uskrsnica jednog od članova uprave

 • snajper:

  svim politicarima dati minim 5 kredita i kamatu od 1 do 2 %. Sta treba bolja reklama. Samo nidam siguran da to nije sukob interesa