Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 19
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pomoć u liječenju

Erste donirao KBC-u Zagreb uređaj vrijedan 200.000 kuna

'28.10.2011., KBC Zagreb, Rebro, Zagreb - Ivo Sanader, bivsi premijer i bivsi predsjednik HDZ-a nakon sto se prvi put pojavio u sudnici gdje mu se sudi po prvoj optuznici koju je protiv njega podnio U
Foto: 'Goran Stanzl/PIXSELL'
1/2
12.03.2016.
u 00:15

ako će omogućiti otkrivanje već i samo nekoliko bolesnih stanica u krvotoku bolesnika i pravodobno uvođenje terapijskih postupaka.

Erste banka donirala je KBC-u Zagreb novi uređaj za pretragu praćenja kimerizma, neophodnu nakon transplantacije ili presađivanja koštane srži i matičnih stanica. Uređaj je vrijedan nešto više od 200 tisuća kuna i zamijenit će se stari uređaj i zastarjelu metodu koja se dosad koristila. Tako će omogućiti otkrivanje već i samo nekoliko bolesnih stanica u krvotoku bolesnika i pravodobno uvođenje terapijskih postupaka.

– Posebno smo ponosni na činjenicu da je donacija ovog uređaja rezultat prijedloga naših zaposlenika koji imali priliku izabrati inicijativu koju će banka financijski podržati – prokomentirala je Slađana Jagar, članica uprave Erste banke.      

>> Klaićeva dobila aparat koji pomaže rano otkrivanje problema s vidom kod novorođenčadi

Komentara 8

IV
Ivanveliki
09:15 12.03.2016.

oho, pocele su nam se banke ulagivati... Malo im fali novca jer vise nemamo povjerenja u banke pa ne dizemo kredite. Ja sam svoj kredit u chf vratio odavno i vise nema sanse da ikakav uzmem. Nisu mi vratili nista od preplacenih kamata jer je vracen prije donosenja zakona o konverziji, pa zakonski nisu obvezni. Mene necete prevariti. Četvrtinu ovog aparata sam ja kupio jer sam za toliko prevaren.

Avatar Pravedni tetrijeb
Pravedni tetrijeb
09:20 12.03.2016.

Vjerojatno je to uskrsnica jednog od članova uprave

SN
snajper
08:16 12.03.2016.

svim politicarima dati minim 5 kredita i kamatu od 1 do 2 %. Sta treba bolja reklama. Samo nidam siguran da to nije sukob interesa

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije