Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 69
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Viša razina

Erjavec: Da me nije smijenio, ratificirali bismo sporazum 6. 3.

karl erjavec,vesna pusic
Reuters/PIXSELL
20.02.2013.
u 10:01

Erjavec je istaknuo da ga je premijer vjerojatno "maknuo" iz pregovora jer je zamrznuo sve postupke imenovanja veleposlanika.

Da me premijer Janez Janša nije maknuo iz procesa pregovaranja, hrvatski pristupni ugovor s Europskom unijom Slovenija bi ratificirala 6. ožujka, rekao je sinoć slovenski ministar vanjskih poslova Karl Erjavec, piše Delo.

Erjavec je istaknuo da ga je premijer vjerojatno "maknuo" iz pregovora jer je zamrznuo sve postupke imenovanja veleposlanika.

Otkrio je i da je na sastanku parlamentarnih stranaka u četvrtak slovenski predsjednik predstavio detaljan sadržaj sporazuma i scenarij da se postigne dogovor.

U petak, dok sam bio u Schladmingu, nazvao me premijer Janša i priopćio mi da me povlači iz procesa pregovaranja za Ljubljansku banku te da će sve postaviti na višu razinu. Zapravo ne znam što mu se dogodilo preko noći da je donio tu odluku, rekao je Erjavec koji će u petak dati izjavu o svojoj ostavci na mjesto ministra vanjskih poslova.

>>Janša: Pregovori o Ljubljanskoj banci su u završnoj fazi

Komentara 1

TM
tesla moj ponos
12:25 20.02.2013.

I sad ga neće niti ratificirati! Možda nas tako i spase!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije