Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 108
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Balkan u fokusu
Povratak na članak

Erdoğan želi stvoriti 'mini' Otomansko Carstvo

Dok u BiH Turska nije značajan ulagač, u Srbiji je ona treći investitor po važnosti, čime jača svoj utjecaj u društvu

Komentari 5

JO
josip
07:45 19.04.2017.

500 godina ste probali i niste uspjeli pa neces ni ti u tih svojih 5-6 godina sto ti je ostalo

VL
Avatar dobry
dobry
16:35 19.04.2017.

Komšije, sretno vam bilo u novoj otomanskoj imperiji!

VL
PR
prokurator
10:24 19.04.2017.

I za ovo još jednom zahvalimo američkoj politici na bliskom istoku. Rat u Siriji, Iraku itd. je omogućio Turskoj ogromnu moć nad EU: dvaput je odbijen zahtjev Turskoj za članstvom, no sada Turska kontrolira izbjeglički val (pušta ga po potrebi), i zahvaljujući tome diže ruke od EU i okreće se "islamskoj uniji". Erdogan je desetljeće strpljivo čekao na ovakvo poslagivanje karata - bravo mi, bravo za mozgove koji sjede i češu svoje stražnjice u NATO stožerima, klap klap!

VL
AA
aabbcc
14:42 19.04.2017.

Car, Diktator , Sultan...sve moze samo da ne bude onoga komunizma i Radnicke samouprave, jer to je propast za sve demokratije i slobode naroda.

VL
MX
Mister X
09:59 19.04.2017.

""" Erdoğanovo jačanje vlasti jer se Europa boji mogućeg imigracijskog vala koji bi Turska mogla pokrenuti."""" Samo iz kojeg razloga ???? Što je naravno se ne navodi . Dok eu se brine i redovito financira njihovo zbrinjavanje u Turskoj prekopreko 3 milijuna problem je pod kontrolom . Turci vide kako na stotine milijardi bezpovratno zabadava dijeli Grčkij .A njima ne žele pomoći u svezi izbjeglica a izazvali su rat i bjedu tamo mu u susjedstvu i milijarde dali za naoruža njegovih neprijatelja-teritorijalista Kurda ! Nisam Turčin ali malo realaniji i iskreniji zašto kako to sve ..

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.