Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 155
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
oštri istup

Erdogan prijeti Izraelu ako napadne Libanon ili Gazu

turski premijer
Reuters
26.11.2010.
u 10:04

Turski premijer izjavio je da će Turska reagirati ako Izrael napadne Libanon ili pojas Gaze.

Turski premijer Recep Tayyip Erdogan izjavio je da će Turska reagirati ako Izrael napadne Libanon ili pojas Gaze, prenosi AFP.

- Misli li Izrael da avionima i tenkovima može ubijati žene i djecu u Libanonu te uništavati škole, a da mi ostanemo po strani? Misli li Izrael da fosfornim bombama može ubijati djecu u Gazi, a da mi ne reagiramo? Nećemo ostati po strani i svim mogućim sredstvima borit ćemo se za pravdu - izjavio je Erdogan za posjeta Libanonu.

Izrael je, kako navodi The Jerusalem Post, osudio Erdoganovu izjavu, zamjerivši mu što u svojoj izjavi nije osudio Hezbolah koji ubija izraelske žene i djecu.

Komentara 1312

OB
-obrisani-
00:51 27.11.2010.

Ventil bas na djoki....dobro ni ko naiso-)))))

OB
-obrisani-
00:51 27.11.2010.

nema senzore da prepozna šta se dogodilo svakako zaključi sa Du bist der beste i primjedba sretan bude ko malo dijete kad to čuje

LU
lučica
00:51 27.11.2010.

Komm mein Schatz, komm -- fick mich. Fick deine Zdravka! Fick deine Zdravka! Fick deine Zdravka! Fick deine Zdravka! Fick deine Zdravka! Fick deine Zdravka! aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahhhaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije