Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 91
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'NE MAREĆI ZA GRANICE'
Povratak na članak

Erdogan o eskalaciji u Siriji: Tući ćemo sirijske snage 'posvuda'

Turska će tući sirijske snage "posvuda" budu li napadale naše vojnike, rekao je predsjednik Recep Tyyip Erdogan u srijedu i telefonski razgovarao s kolegom iz Rusije koju optužuje da sudjeluje u "pokolju" civila, prenose agencije.

Komentari 2

MP
miroslav.petkovic.7564
13:18 12.02.2020.

Svaki pedalj Sirijske zemlje mora bit slobodan reka je Vladimirovic..Turcin mora postovat Sirijsku granicu i zemlju. Bravo za Sirijce ocitali im lekciju i sad Turci kmece..Nema vise Turkisu krast naftu.

VL
IV
ivanbalic
14:53 12.02.2020.

Erdoganu-teroristi,tesko pada narodni bunt protiv njega,i pogibije u zadnja dva tjedna preko 30 vojnika,koji su izgubili ziviote u agresiji,na susjednu medjunarodno priznatu drzavu Siriju,koja samo brani svoju drzavu,i nenapada nikog u svjetu,agresor se mora najsnaznije napasti i progoniti iz drzave,nebiratii srestava,niti medjunarodne zakone.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.