Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
krizu treba riješiti mirnim putem
Povratak na članak

Erdogan: Naš glavni cilj je osigurati da Crno more ostane more mira i suradnje

Ukrajinske i američke dužnosnike zadnjih dana zabrinjava dolazak tisuća ruskih vojnika na rusko-ukrajinsku granicu i novi incidenti između snaga odanih vladi u Kijevu i proruskih separatista na istoku Ukrajine

Komentari 7

ZV
Zvolen2
23:06 10.04.2021.

Ae

VL
DU
Deleted user
22:57 10.04.2021.

Nije pitanje što ruska vojska radi na svojoj granici i što ruska flota radi u Crnom moru, već što američka vojska i amarička flota radi tisućama kilometara od kuće na ruskoj granici?

VL
Avatar Kordunusrcu.
Kordunusrcu.
06:49 11.04.2021.

Erodgane,samo moras da zabranis zapadnim okupatroskim silama,te ostalim vojinim osvajcima,koji nemaju nikakav kontakt sa crnim morem,i stvar rjesena.

VL
MP
miroslav.petkovic.7564
23:15 10.04.2021.

Rusi rekose nikakva iznanadenja nece bit na Dombasu niti ce se ponovit Srebrenica.A to sto dolaze brodovi Rusi se smiju kazu Ameri znaju kakve su im sanse..Rekose nula.

VL
Avatar Največi hrvat u istoriji
Največi hrvat u istoriji
22:46 10.04.2021.

Erdogan: Naš glavni cilj je osigurati da Crno more ostane more mira i suradnje i da u članici naše regije Hrvatskoj za male pare kupimo ono malo nešto što vrijedi i još nisu pokupovali Mađari, Rusi, Slovenci, Njemci ili Amerikanci.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.