Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 86
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Razgovor u Sočiju
Povratak na članak

Putin i Erdoğan održali četverosatni sastanak - postigli su dogovor

Tijekom četverosatnog sastanka dvojica čelnika dogovorila su se da će "ojačati trgovinsku razmjenu" između dviju zemalja i "postupati u smjeru zajedničkih očekivanja u području gospodarstva i energetike", navodi se u priopćenju iz Kremlja.

Komentari 42

DU
Deleted user
11:36 06.08.2022.

Vrlo jednostavno, Putin želi obnoviti sovjetski savez tako da je rat bio neizbježan. Razloge poput denacifikacije ili opasnost od nato saveza mogu progutati samo ograničeni.

VL
DO
domolub
23:35 05.08.2022.

ua tko je napravijo Blokadu .pa vi sami gospodo iz moskve nemojte druge optużivat i propagandu pravit ko neki NAMA HRVATSKI KOMSIJE

VL
AL
alzamalo
02:28 06.08.2022.

Jel zahvalio Turcinu na bayraktarima? Licemjerje je na sve strane, tako da ovi sto pokusavaju opravdati "spasioce sveta" malo morgen, samo onaj u rovu ne kalkulira,brani sebe, svoj dom,obitelj i cast.. tada je nepobjediv!

VL
Avatar bijeloanijebrašno
bijeloanijebrašno
22:21 05.08.2022.

Dva jadna iskomeksirana diktatora.

VL
AD
Adameus
21:54 05.08.2022.

Najprije mene je sram da netko pomisli, a kamoli kaže da svijet u gladi ovisi o jednoj zemlji, a pogotovo Ukrajini. Druga stvar, Putina su cipelarili na svaki mogući način, zemlji mu uveli sve žive sankcije, nazivali ga ovako ii onako i gle čuda, taj "mesar" kako ga je nazvao Biden je otvorio pipu Europi da ima plin, taj mesar je dopustio da se izveze žito iz zemlje koja mu je uz kuću imala bio laboratorije, iz zemlje koja je koketirala sa natoom i željela primiti američke nuklearne bojne glave, iz zemlje čije su glupi vođe na čelu sa "komedijašem" čitaj najvećim tragičarem, izdajicom i krvnikom vlastitog naroda, dakle, taj mesar je sve to dopustio dakle da Europa ima plina i da ne bude"gladi". Prilično čudan, okrutan, grozan taj tiranin, ta životinja, taj ne čovjek, čudovište, mesar Putin. Bljuva mi se od licemjernog "zapada", ali doslovno bljuva.

VL
DU
Deleted user
11:52 06.08.2022.

Dva dedice

VL
DU
Deleted user
12:43 06.08.2022.

Viš' kako sam pogodio: potu rica iskompleksiran svojom bijedom došao trovati. Drž' se ti nepismeno svoje nove domovine, ali se okani nas ovdje. Idi pa truj na portale te demokracije koju si izabrao. Još bolje: idi zajedno s onom punjenom ptičurinom na javno mjesto i reci da mrziš cara, tu zemlju ...bilo što. Pa da se trajno s portala riješimo takvog ljudskog ćasme. U toj demokraciji, sigurno ti se ništa loše neće desiti.

VL
Avatar DIXI
DIXI
15:24 06.08.2022.

Jesu li se dogovorili oko naknade za Krim, koji je Katarina Velika 1783. otela od Turaka? Čudilo bi me da to nije potegnuto. Zato im je valjda trebalo četiri sata.

VL
DU
Deleted user
13:13 06.08.2022.

Erdogan je bolji političari od čitave ekipe EU. Jadna EU dok ju vode ovakvi smiješni likovi koji samo cupkaju za Amerima koji imaju opet samo svoje interese i o drugima ne vode računa, ali ovi propali europski političari to neto ne mogu razumijeti niti za svoja tri života. Takvi su oni kapaciteti.

VL
FO
fortinaf
06:48 07.08.2022.

Možda će neki reći da sam fanatik Putinovog masterplana, no duboko vjerujem da, kada Rusija očisti Europu od američkog kolonijjalizma, svijet će biti bolje mjesto... Putin je suverenista kojemu je narod i država na prvom mjestu, kao i Trump kao i Erdogan kao i Orban... neki ljudi to ne mogu shvatiti...

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.