Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IZETBEGOVIĆ OTKRIVA
Povratak na članak

'Erdogan me nazvao i rekao da se nalazi s hrvatskom predsjednicom'

Izetbegović je odbacio prijedloge dijela bošnjačke političke oporbe kako bi hrvatskoj predsjednici trebao sljedećeg tjedna uskratiti dobrodošlicu

Komentari 27

Avatar SheriffWoody
SheriffWoody
23:56 10.01.2018.

Iako je osnovao mudzahedinsku brigadu u 8. mjesecu 1993. osuđeni ratni zločinac Rasim Delić dobio je u Hagu samo 3 godine jer je zapovjednik mudzahedina posvjedočio kako su sve akcije i zločini mudžahedina koordinirani izravno s bAlijom Izmetbegovićem. I njegov sin sada ima obraza biti u predsjedništvu.

VL
Avatar Terra
Terra
23:07 10.01.2018.

Možeš ti i dublje Izmetbegoviću ući u Erdoganov prostor od kuda te samo najvještiji proktolog može izvući. Zašto to kažem?! Pa zar nije urnebesno smiješna ova njegova rečenica "Gospodin Erdogan je jedan korektan i pametan lider koji se neće miješati u unutarnje stvari BiH"...😲 ha ha ha....zato Erdogan bez veze otvara u BiH predstavništvo svoje stranke!!! Ha ha ha...koji nevješti mufljuz ovaj Bakir.

VL
Avatar SheriffWoody
SheriffWoody
23:53 10.01.2018.

Kada se desetine tisuća arapa protuzakonito prima u BiH, kada se njihovim novcima kupuje zemlja protjeranih Hrvata stednje Bosne, plaća zamotavanje, ... sve to balijama niti našim yugićima ne smeta.

VL
RI
river
00:13 11.01.2018.

Ako Hrvati nemogu sami sebi izabrati zastupnike u Sarajevu onda kakav je razlog za glasanje . Trebaju bojkotirati takve izbore!!!!!

VL
PI
pinkec
02:57 11.01.2018.

E neće se više moći glumit neke ljubitelje demokracije, a iza leđa terorizitaju najmalobrojniji konstitutivni narod u Bosni i Hercegovini!

VL
Avatar CENTARFOR
CENTARFOR
02:02 11.01.2018.

Kolinda misli Ozbiljno!!Ali taj Ertogan nema interesa za Bih !! briga ga!! U Stvari,šta ima on sa Bih????? BIH je Zemlja Hrvata i Srpa!!!Čitajte Povjest!!! Izetbegović??Ko je taj?? i Sta govori??? Sramota Ljudi iz BIH mi pišu nemogu vjr kojee izvaje jednog PS???? BEZ HRVATA Bih danas nebi bilo????

VL
DU
Deleted user
23:32 10.01.2018.

Da Erdogan je baš izetbegovića trebao pitati da li će se susresti s hrvatskom predsjednicom. Izetbegović bi morao znati da BiH u ovom susretu ne igra ama baš nikakvu ulogu, jer Erdo se susreće s jednom EU zemljom i polira svoj image. Investicije iz inozemstva sve više izbjegavaju tursku, turista sve manje, on je za ovo stanje i najviše kriv. Uz to je pokušao još igrati osmanlijskog osvajača, potlaćuje političare svuda, sigurno je dao i izetbegoviću koju konvertibilnu, podržavao sumnjive grupe u siriji, smješuljio se irancima, rusima, katarcima dok nije dobio crvenu kartu. SAD ga ne podnose i drže ga za izdajicu u savezu, SA ga ne podnosi jer nije arap, iranci turke drže za nužno zlo, a rusiji je turska ionako tradicionalni neprijatelj. I sad ide sve na dolje polako ali sigurno. Tu mu sigurno posjeta jedne predsjednice jedne male državice koja i sama u EU nema što reć jer je u suporedbi s drugim zemljama hrvatska industrijski jako zaostala. Erdoganu je svaka posjeta dobra. Samo su mu muslimani u BiH svejedno, jer mu oni ne mogu pomoći. Nije smjeo podržavati muslimansku braću u Egiptu. SA će uzeti katar kad SAD pritisnu na dugme. A Rusi ionako bombardiraju teritoriju u siriji koju je potajno prisvojio turskoj. Turska je veliki gubitnik danas. Zahvaljujući Erdoganu.

VL
Avatar mofo
mofo
08:04 11.01.2018.

Bakir nam se nešto uznemirio zadnjih dana...

VL
Avatar sindarela
sindarela
08:42 11.01.2018.

Ajme kakve sramote

VL
VJ
vjekoslavkatalina
09:20 11.01.2018.

Kolinda bar nesto radi a ko radi i grijesi...budimo iskreni mnogi hr politicari su hrvate u bh-a pustili nizvodu...uz kolindu koji je jedini pokusavao nesto promjeniti sto se toga tice je milanovic...i on ej grijesio ali je bar pokusavao..zato ga je jasmila zbanic i drugi ocrnjivali..kao i kolindu..ako i međun.zajednica trazi da se izmjeni izborni zakon onda ne znam u cemu grijesi kolinda kad to isto trazi...no ocito je ekipa u sarajevu navikla na zmirenje prijasnjih vladajucih struktura na krsenje demokratskih prava hrvata pa sad kad su se pojavili oni koji ne zele zmiriti e sad je to-problem...

VL
CR
CROLINDA
08:45 11.01.2018.

Bošnjaci su izmišljena nacija kao i Amerikanci - Turci i Englezi su napravili istu stvar - dođi bez poziva pa pobij domoroce i proglasi izmišljenu naciju jezik povijest i kulturu koje ni nema

VL
UV
uvikspremni
14:56 11.01.2018.

Dvije su vrste “bošnjaka”: jedni su hrvatski nastrojeni, borili se za Hrvatsku (uključujući Bosnu), u uniformi s hrvatskim grbom (HOS, HVO, HV)....s druge strane su vehabije, muđahedini, islamski extremisti, jugonostalgičari, spremni na suradnju čak i sa svojim srpskim krvnicima protiv Hrvatske. Ti zadnji su najgori smrad.

VL
CR
CROLINDA
08:44 11.01.2018.

u BiH žive tri naroda različite kulture mentaliteta jezika vjere i tumačenja povijesti sadašnjosti i budućnosti s tim da jedino Hrvatskom narodu nije priznat nikakav okvir za život dok Srbi i muslimani imaju entitet a Hrvati su i praktički u u zbilji obespravljeniji nego što su to manjine u drugim državama iako su daytonskim ugovorom priznati kao konstutitivni narod ravnopravan s ostala dva

VL
CR
CROLINDA
09:01 11.01.2018.

S područja pod kontrolom HVO-a prognano je i izbjeglo 52.000 Bošnjaka, a s područja pod kontrolom ARBiH prognano je i izbjeglo 172.000 Hrvata. S "hrvatskih područja" otišlo je 9,12%, s "muslimanskih područja" 43,10% a sa "srpskih područja" 47,40% od ukupnog broja prognanih i raseljenih osoba u BiH.Ukupno je prognano i raseljeno 466.000 ili 61,24% Hrvata u BiH, 647.000 ili 44,24% Srba te 842.000 ili 47,36% Muslimana/Bošnjaka. Iz navedenih brojki je nedvojbeno kako su u postotcima Hrvati najveći stradalnici kada su u pitanju prognane i raseljene osobe te kako je s "hrvatskih područja" u BiH prognano i raseljeno mnogo manje osoba nego s "muslimanskih/bošnjačkih" i "srpskih" područja. 331 logor i zatvor postojali su na području pod kontrolom ARBiH. U njima je bilo zarobljeno 14.444 Hrvata, i to 10.346 civila i 4.098 vojnika HVO-a. U spomenutim logorima i zatvorima ubijena su 632 vojnika HVO-a. Pripadnici Armije RBiH ubili su i 1.051 hrvatskog civila među kojima je bilo i 121 dijete. Unatoč tome, i na Haškom sudu i u bošnjačkoj javnosti se opetovano spominju Dretelj, Gabela i Heliodrom a šuti o bošnjačkim logorima i stradanjima u njima, ili se pak logore Armije RBiH naziva "sabirnim centrima".

VL
CR
CROLINDA
08:57 11.01.2018.

BiH je gore čudovište nego što je bila Šugoslavija- ne može to poživjeti a pogotovo nakon što je naopaki haški sud posijao ovakvo zlo i laž nepravdu - najbolje je razdijeliti i svakome njegov mir jer dukčije mira nema sve sve je drugo obično zavaravanje i gubljenje vremena - srpsko Srbiji hrvatsko Hrvatskoj a ostalo muslimanima ili bošnjacima kako se oni sami vole eto zvati

VL
KA
kamenjar0404
11:29 11.01.2018.

Bakir i Dodik misle da su podijelili BiH izmedju sebe,ali su zaboravíli da je BiH uvijek bila Hrvatska od Tvrtka i ostalih hrvatskih velikana pa na ovamo !!!! Nece ici !!!!

VL
FI
FidelkastroN
08:22 11.01.2018.

Muslimani u BiH su Bez Hrvatske nemogu .I šta to prije shvate bolje za njih i za cijelu BiH .Prvo kod gospodarstva bez hrvatske ono bi bilo mrtvo ,geostrateški hrvatska je ta koja.štiti BiH jer se 80% teritorije graniči saa hrvatskom.Muslimani vrlo dobro znaju da im je u ne tako davnoj prošlosti podrijetlo bilo kod većine Hrvatsko .Malo je Srba prelazilo na islam jer jepravoslsvlje za razliku od rimske crkve bilo privilegirano .

VL
CR
CROLINDA
08:49 11.01.2018.

nad Hrvatima BiH se vrši perverzija a haaški sud je posijao buduće zlo jer je rekao za mudžahedinske zločine da su to samo glasine a ja samo onako logično kažem da nije ni hrvatska krv voda i da nema mira bez pravednog mira - lažni mir je kratkih nogu- neće naš narod to tako lako pustit da mu se zavrće vratom - izdržali osmanlijski zulum izdržali jugokomunistički zulum a izdržat ćemo i ovo novo i najnovije vrijeme lažnog duha i nevjere

VL
FU
furest
09:09 11.01.2018.

jos jedan bezuspjesan put , Politka se provodi samo sa mrkvom ili batinom a ne sa lijepim zeljama

VL
Avatar Maribor
Maribor
09:32 11.01.2018.

Erdogan ga nazvao i rekao da se nalazi s hrvatskom predsjednicom van ograde na tretoaru među turistima i prolaznicima.

VL
« 1 2 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.