Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SULTAN KOD CARA
Povratak na članak

Erdoğan i Putin ni riječi o migrantskoj drami na grčkoj granici

Putin i Erdoğan nakon teških razgovora dogovorili su u Moskvi, kako kažu, prekid vatre u provinciji Idlib u Siriji

Komentari 7

DU
Deleted user
00:34 06.03.2020.

Što Turska i dalje radi u NATO-u?? Ugrožava sigurnost onih kojima bi trebala biti saveznik(Grčka, Bugarska), a istovremeno se dogovara sa Rusijom, očekujem sjednicu NATO-a i suspendiranje Turskog članstva.

VL
HA
Hanok
14:39 06.03.2020.

rus i turčin zajedno idu osvajati birokratsku europu...uskoro ide (opet) poziv americi za pomoć

VL
MP
miroslav.petkovic.7564
22:07 05.03.2020.

Gledam ovdje na TV u Moskvi Sultan obisija bendele! Sastanak trajao sest sati. Nema povlacenja Sirijski trupa a zauzeli su pedeset procenata Sir provincije Idilib. Brko je pretrpija teske gubitke samo bog zna koliko.A Rusi nisu opalili ni jedan metak.Gledamm na TV stanici Moskva desetine bespilotni letjelica sruseno na zemlji padale letjelice ko kisa.Odsad ih slabo ima na nebu Sirijci ih obaraju starim sovjetskim PZO odkad su zatvorili nebo nad Idilibom.Turci su izludili pase tuku u parlamentu veliki gubici.Sto se tice izbjeglica pa PRIJATELJI SIRIJE su tamo zakuvali trebali biih oni primit braca Turci i Saud Arabija.Neznam sta kazu moji domaci Amerikanci na sve ovo.Konacno da zavlada mir u ovoj napacenoj i preljepoj zemlji. Ali sumljam uto.

VL
KR
kronika20
08:23 06.03.2020.

Glavni krivac zs Sirijsku krizu i patnje naroda je upravo Putin. Zašto ni jedan izbjeglica nije krenuo u Rusiju ? Da je moguće Svi rusi bili bi izbjeglice .

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.