Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 181
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
izbjeglička kriza
Povratak na članak

'Erdoğan blefira. Neće propustiti milijune izbjeglica, ucjenom želi vratiti ugled vođe'

'Postoje pitanja koja su za Rusiju i Tursku mnogo važnija od Idliba, pa čak i same Sirije. Trgovina između Rusije i Turske iznosi oko 25 milijardi dolara svake godine. Zato obje strane paze da ne dođe do frontalnog sukoba'

Komentari 13

DA
danijelrukavina4
07:39 08.03.2020.

Europa više ne prima migrante. Europa je zainteresirana za mirno rješavanje problema. Za početak, možda bi to bio mali pomak prema rješenju, neka predsjednik Erdogan povuče svoje vojnike iz Sirije, u isto vrijeme neka sirijski predsjednik Assad amnestira sve svojeje sunarodnjake koji su se pobunili protiv njegove vlasti, da se ljudi mogu vratiti svojim domovima. To bi bio, moje je mišljenje , potez koji bi obojici podignuo trenutni ugled. Ja mislim da bi Europa bila zainteresirana za takav način rješavanja problema. Europi migranti ne trebaju, ali im trebaju proizvodi koje te zemlje mogu proizvesti. Europi ne trebaju ucjene od bilo koga. Turska, ako je prijatelj, neka prenese i ostalim državama iz koje u nju dolaze migranti, a koji bi htjeli u Europu ( prvenstveno tu mislim na Pakistan i Afganistan, a i ostale koji šalju mlade ljude iz svojih zemalja ) da ih ne šalju. A Turska da ih prestane primati. Ako to predsjednik Erdogan ne razumije, neka pita bilo koga u Europi, da li bi želio primiti migrante. Možda prije pokušaja ucjene, bilo je pametnije da je pitao.

VL
MP
miroslav.petkovic.7564
10:38 08.03.2020.

Erdogan je dozivija teski debakl u Siriji. Gleda sam ovdje na TV Moskvi.obisija bebdele.Iako je visestruko naoruzan od Sir vojske nista nije napravio. Izgubio desetine vojnika koji su zajedno ratovali sa Isilovcin.kad je Sirija zatvorila nebo nad Idilibom dronovi su im padali kao kisa sa neba. samo prikazuju dronove kako leze na cesti.Sirijci ih ruse iz starog sovjetskog PZO.Zatim je htio uvuc NATO . Debakli kmecanje plus izgubija jos jedan grad.Ruski predsjednikkaze Sirija mora bit slobodna i njena suverenost garantirana.Sad nek kmece Amerin .Disu moji domaci Amerikanci sta oni kazu rusi nikad ne ostavljaju svoje prijatelje i jos moraju spasavat Kurde stoji Ameri ostavili na cjedilu Turskom Sultanu. Da nebi Rusa danas nebi bilo ni Kurda ni Krscana slava im i hvala zato.

VL
PL
Playmaker
04:16 08.03.2020.

Nevjerojatno kako lik se igra sa bbjednim narodum,a on prebaciva milinuna Eura na svoj Račun u Kataru i Švicarsku !!!!!

VL
AA
aabbcc
10:22 08.03.2020.

Sretan 8-mart i pusti zene iz tih kampva a ne samo muske.

VL
CM
Crni_moj
08:00 08.03.2020.

Svi vanka iz Sirije I problem riješen. Došli smo i uništili im mir, treniramo vojske već skoro deceniju dolje i sad se čudimo.

VL
SO
Sotona
10:43 08.03.2020.

Erdoğan blefira. Neće propustiti milijune izbjeglica, ucjenom želi vratiti ugled vođe'.. Njega je narod birao i vole ga kao što vole rusi svoga Putina do kostiju. Iako se zapad trudi i da ga oni svojom "istinom" opišu kao neprijatelja koja koja proizvodi migrante na seriskoj traci i time plaši cijeli NATO savez = zvani EU ; koji je u strahu do kostiju od tih opasnih gostiju više nego od Putina i Kineza zajedno . Stari Nijemc mi je pričao odavno . Mi smo vterovali nacističkoj propagandi kad su pokazali starog bradatog prljavog seljaka Rusa da on živi pod zemljom i jede djecu. Taj narod je smo za eliminirati isto kao i Židovi . Danas znamo da su smo Židovi jedini pametni na svijetu koje Amerika sluša a da su oni svi okolo teroristi isti bradati Rusi ! Evo novinar me je spasio ogromnoga straha i cijelu Hrvatske konačno ; 'Erdoğan blefira". Neće propustiti milijune izbjeglica. A tko ti je to ikada rekao osim vlastite EU propagande ? Tvrditi nešto i onda blefira . Ja bih stavio naslon vi hrabri heroji sjetite se . NATO Erdogan i Putin su prije mjesece očistili dio Sirije i stvorili mjesto za povratak 3.7 mijuna izbjeglica iz Sitije u svoju domovinu Siriju. Da EU = NATO to prihvati što jedan Turčin Erdogan i Putin predlože rađe bi se ubili objesili prije nego to riješenje prihvatili .. Hrabri naoružani EU i iza Grčke iza tone bodljikave žice pucali i bacali suzavce po teritoriju Turske na civile i onda plaću oni se brane vračaju suzavac.

VL
Avatar mason
mason
03:47 08.03.2020.

Sankcije rusiji i turskoj pa nek kusaju sto su skuvali.Evo i pravoslavna turska ( beogradski pasaluk) salje te tkzv imigrante u RH i EU.To je islamsko-pravosalavna prijevara. Grcku triba izbacit iz EU , rade isto ka Turci samo da muzu EU.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.