Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 179
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Struka protiv politike
Povratak na članak

Epidemiolog Kolarić, član SDP-a: Plenković nije trebao u izolaciju

Uveli smo mjere kojima smo u županijama koje imaju već broj novozaraženih „zatvorili“ domove za starije, od ponoći ljudi koji ulaze iz BiH, Srbije i Sjeverne Makedonije imaju obaveznu samoizolaciju od 14 dana, a danas je najavljeno i obavezno nošenje maski na licu u javnom prijevozu, navodi

Komentari 11

DU
Deleted user
20:19 24.06.2020.

Nakon ovoga Bernardić treba odmah dati ostavku, njihov čovjek kaže ovo za Plenkovića, to znači da je ovaj bivši za Sdp- Bero je ipak najpametniji doktor za lupetanje- pa čovjek ima stipendiju - hahaha

VL
RE
RedTree
21:29 24.06.2020.

I što ćemo sad Bero!? Prozivaš Plenkovića, okolo se rukuješ i grliš po Sdp-ovim skupovima. Kad je Vlada počela s mjerama protiv korone, Sdp-ovci su se grlili i ljubili u Zagrebu, nazivali mjere pretjerane, a prije dvadesetak dana popeli su se na zadnje noge da se ukine pressice stožera kad smo imali jednog ili nijednog oboljelog, da nam oni uđu u prvi kadar na televiziji. Ne, hvala.

VL
K0
K0mentar
21:15 24.06.2020.

SDP=HDZ od iste majke

VL
DU
Deleted user
20:42 24.06.2020.

Hvala poštenom i korektnom epidemiologu.

VL
Avatar vratar1
vratar1
08:18 25.06.2020.

već vas pripremaju, da ne bi ni oni trebali ako zatreba, vrana vrani oči ne vadi...

VL
LE
LeonardoGoldman
00:47 25.06.2020.

Smatrao sam premijera mudrijom čovjekom. Kako ga odjedanput vise brine kalkulacija, a manje zdravlje, onda je trebao otići u samoizolaciju. Gradjani bi mu se divili da je to napravio u predizborno vrijeme. Ovako je samo prokazao prioritete. Po meni poprilično blesavo.

VL
VI
vidum
21:07 24.06.2020.

Ako je točno ovo što ovaj epidemiolog govori, zašto moj prijatelj Vili već tri mjeseca tvrdi da u trgovačkom centru ne smijem proći pored nekog na manje od dva metra? Sad, kad je u pitanju Plenković, ispada da se može s nekim ćaskati tri minuta (nije bilo više?) bez ikakve opasnosti. Znači, isto kao siguran seks. Ako traje do tri minute, nema trudnoće.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.