Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 16
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Epidemija hrvatskog nepovjerenja: Tko je izmislio epidemiju svinjske kuge?

30.11.2023. u 14:43

Povjerenje, ako je ikad postojalo, u međuvremenu je potpuno isparilo. Na hrvatskim poljima najbolje uspijevaju teorije zavjere, a njihovih sijača ne nedostaje.

Komentara 8

VL
vladek370
17:18 03.12.2023.

Previše im mediji daju prostora. Treba ih ignorirati pa kad im nitko nebu davao pozornost brzo budu odustali. Dobro je Šprajc reko Danci proizvode najviše mesa pa nemaju vremena štrajkati a našima se poticaji udvostručili a proizvodnja pala upola. Voze traktore koji vrijede 4 Mercedesa nova. Oni su uteg ovoj državi. Šta mi drugi poduzetnici koji plaćamo uredno porez ako nešto utajiš ideš u buksu, ako pripadaš nitko ti neće pomoći niti te što pita, što sa onima koji su na minimalcu nemože si priuštiti jedan svinjski but a ovi pacijenti nisu zadovoljni sa 600 eura za svinjske polovice. Nedo im Bog da meni negdje blokiraju cestu.

LO
Lojzek1967
19:10 30.11.2023.

Ja. Priznajem.

CU
Cuturas
14:19 01.12.2023.

Zašto se prestalo cijepiti protiv svinjske kuge kako smo ušli u EU,samo se svinje cijepe protiv vrbanca? Zašto se svinje puštaju lutati po šumi? Konkretno znam za Lonjsko polje,bez nadzora i dolazi do kontakta s divljim svinjama,crkotinom,štakorima? Možda samo zbogog poticaja,niti vide svinje niti su pod nadzorom,i onda se događaju ovakve situacije. A što je s odstrjelom i štetom i lovom koju su dobili za divlje svinje? Gdje je nestala lova?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije