Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
vincelovo
Povratak na članak

Enver Moralić okupio brojne goste u svojim vinogradima

Program je vodila Vlatka Pokos, a slavlje će se nastaviti i sutra na Trgu graševine u Kutjevu

Komentari 4

MA
MaliMarinko
23:55 18.01.2013.

Jel ima kakvih drugih slika, obzirom na voditeljicu? jel neko izgubio mobitel?

VL
Avatar maximus69
maximus69
13:43 19.01.2013.

KRC, nemoraju svi u ovoj državi biti kajkavci..To je valjda bogatstvo ovog naroda. U Slavoniji se kaže Vincelovo.

VL
ŽA
žacanko
18:55 19.01.2013.

Koja ironija ! Nekada su to bili Kutjevački vinogradi a danas na naslovnicama Moralićevi vinogradi a uz njega na slikama sve poduzetnik do poduzetnika.A naročito onaj koji je "svoje zaposlenike" iz propale firme sve preslio u drugu svoju firmu koja također uveliko posrće ako već ne ide uz pomoć štaka,hvaleći se kako je riješio problem zaposlenika a zatim iste prijavi u prvi red naplate potraživanja u firmama u stečaju i sad tu "lud zbunjenog"pita zar oni nisu zbrinuti u "tofradu trgovuina" pa šta onda traže u stečajnoj masi...Mislim da se Moralić uči kako zaposlenike prebacivati iz vinograda u podrum ,iz podruma u stočarski uzgoj,iz...u...a onda ih lagacke otpremiti na jasle države tj.u stečajnu masu.Ma ke... KOJA IRONIJA ?Naša posla!

VL
KA
kapt56
09:38 20.01.2013.

Vi novinari, kad već falite Envera, pitajte ga kada će platiti grožđe kooperantima da i oni mogu proslaviti Vincelovo. Lako njemu slaviti sa tuđim novcem! Jadno da jadnije ne može biti!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.