Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 166
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
veliko okupljanje

Enjingijeva fešta: Gazde, Šima i Fijaker zapjevali kraj vinograda

ivan enjingi,fešta,vinograd (1)
Foto: Dušan Mirković/PIXSELL
1/5
23.01.2013.
u 12:28

Kušali su se domaći specijaliteti te degustirala ponajbolja Enjingijeva vina. Fešta je trajala do ranih jutarnjih sati

Jedna od najvećih vinogradarskih fešta uz blagdan sv. Vinka, u Slavoniji poznatijeg kao Vincelovo, svake godine je na obrncima Krndije uz vinograda Ivana Enjingija iznad sela Venje. Tako je bilo i ove godine gdje se okupilo više od 300 uzvanika među kojima su bili uglednici iz javnog života, poslovni partneri, prijatelji i naravno estradnjaci.

Ovdje su nakon zarezivanja trsova i blagoslova vinograda zapjevali i zasvirali popularne Gazde, Šima Jovanovac i ovdašnja solistica slavonskih pjesama Ana Baketarić uz tamburaše Castrum iz obližnjeg Kaptola, te poznati osječki tamburaši Fijaker koji su predstavili svoj prvi album. Dakako, kušali su se domaći specijaliteti, te degustirala ponajbolja Enjingijeva vina, a fešta je u opuštenoj atmosferi i dobrom raspoloženju potrajala do ranih jutarnjih sati.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije