Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nepravomoćno
Povratak na članak

Enes Viteškić dvaput oslobođen pa osuđen na 11 godina zatvora

Kada je čuo presudu, Viteškićevu je ocu pozlilo, a od očaja se rušio na pod. – Nije još gotovo – poručio je Viteškić

Komentari 6

TO
toni0705
15:20 17.05.2012.

Kad hrvatski sud ovakve presude donosi, koga još čudi haaških 24 i 18 godina zatvora za generale Gotovinu i Markača? Sami smo sebi najgori neprijatelj. Sram nas bilo!

VL
TO
tovarnik
20:45 17.05.2012.

OBITELJI UBIJENIH TOVARNIČANA OGORČENE NA PRESUDU - DOBILI UKUPNO 41 GODINE ZATVORA ZA UBOJSTVA 75 CIVILA: "Nisu im ni trebali suditi, presuda je ponizila žrtve" Na groblje sam prevezao 15 ubijenih, među njima i moja dva brata. M. Stanimirović jeje bio na smaknućima, kaže B. Šimunić

VL
OB
-obrisani-
22:23 17.05.2012.

– Nekih izravnih dokaza nije bilo, no izvedeni dokazi upućuju da je on počinitelj ovog kaznenog djela ****** Na isto ovakav način bez izravnih dokaza (iako ih ima) se mogu izvesti dokaza da je hrvatsko pravosuđe i sudstvo danas prepunoo potomaka Titovih zločinaca koje treba što prije maknuti iz pravosuđa i sudstva te ih procesuirati i zatvoriti na neodređeni broj godina, kao što izrodi, izdajice i dezerteri to zaslužuju ! A posebno treba procesuirati i kazniti onu gamad koja je dopustila i uvela u hrvatsko zakonodavstvo suđenje po \"zapovjednoj odgovornosti\", dakle kategoriji koju čitavi civilizirani svijet ne pozna, osim engleskog kolonijalnog prava !

VL
OB
-obrisani-
23:12 17.05.2012.

Hrvatskog vojnika se sudi sve dok se ne osudi, bilo dokaza ili ne, a osvjedoćeni dezerteri i četnici slobodno hodaju Hrvatskom, e hebemti jesmo li se zato borili, jesu li zato ginuli naši najbolji prijatelji. Došlo je ponovno vrijeme crvenih petokraka.

VL
TH
thekurcula
23:43 17.05.2012.

17.05.2012. u 15:20h toni0705 je napisao/la: Kad hrvatski sud ovakve presude donosi, koga još čudi haaških 24 i 18 godina zatvora za generale Gotovinu i Markača? Sami smo sebi najgori neprijatelj. Sram nas bilo! ________ A protiv čega tačno see ti buniš? Tvrdiš da ovaj osuđeni nije učestvovao u zločinu i da ti to znaš, pa je nepravedno osuđen ili pak kažeš da je sasvim u redu, i da ne sme biti kažnjivo, to što je jedna grupa hrvatskih vojnika ušla u selo gde je u jednoj kući bilo skupljeno 18 staraca, i rafalnom vatrom i ručnim bombama ih pobili? A hrvatska država onda pokušala da prikrije zločin i prebacivala leševe žrtava tajno do Gospića i tamo ih zakopavala? Šta ti, dakle, zapravo nije po volji?

VL
MO
mozel
22:19 18.05.2012.

Moze se oslobadati stotine puta ali ce se suditi onoliko koliko je odredjeno od tuzitelja a odredjuje se otprilike po izboru koje treba da se smjeste u zatvor. Neradi se dali je stvarno kriv ili nije nego se radi o naredjenju za kaznjavanje.Sada se kaznjava krininal po pogodbi kao da se pogadjas za cjenu jednog auta ili bilo kakvog predmeza.Pogodba je ako priznas da si to ukrao dobices eto sam reci koliko bi za to izdrzao kazne i kada on sam kaze a tuzitelj kaze dacemo ti jos manje bit ces nas suradnik i svjedocit ces protiv toga i toga kako ti mi kazemo i to dobro nauci napamet i stvar uredu.Eto to je danasnje sutstvo i istraga.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.