Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 194
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
večernji tv
Povratak na članak

Energetski stručnjak pojašnjava što znače Vladine mjere i što nas čeka na jesen kada isteknu

Govoreći o HEP-u i teretu koja ta državna tvrtka mora podnijeti, Srb je istaknuo kako je Hrvatska u relativno zahvalnom položaju jer oko 50% energije proizvodi iz vlastitih izvora kao što su hidroelektrane, vjetroelektrane, solarni sustavi te Nuklearna elektrana u Krškom.

Komentari 3

NO
noname25
08:12 16.03.2023.

U svim tim davanjima preskočeni su i roditelji njegovatelji, kao i njegovatelji osoba s invaliditetom....

VL
Avatar Barba
Barba
15:45 15.03.2023.

Preskočena je informacija iz objavljenih mjera o dokapitalizaciji HEP-a radi daljnjih ulaganja u obnovljive izvore energije. Zašto?

VL
DU
Deleted user
15:35 15.03.2023.

Ljetni i zimski vršak potrošnje el. energije je kod nas podjednak, što govori o klimama koje rade "tutta forza" - drugačiji su obrasci potrošnje el. energije danas nego kad su građene elektrane i prijenosni sustav odnosno hrv. polovinu NEK "odnese" ljeti samo klimatizacija.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.