Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
22.02.2024. u 11:58

Europa se danas suočava s izazovima tranzicije prema obnovljivim izvorima energije i smanjenja emisija stakleničkih plinova. Ovaj put, borba nije samo za stabilnost klime ili za bolju trgovinsku bilancu. Ovo je i borba za političku autonomiju i slobodu

Komentara 4

Avatar pendreck
pendreck
12:53 22.02.2024.

...obnovljivi izvori energije a osobito onaj koji izumi nacin kako tu energiju u baterijama ili vodiku ili necim drugim najbolje pohraniti ce biti slidecei Bill Gates, Jeff Bezos...

DA
dadalina
14:46 22.02.2024.

Samo neka netko pojasni gdje cemo sa silnim odpadom jer ti paneli i baterije imaju rok trajanja.Što ce biti ako više dana nema sunca?Koliko se planete upropasti kopanjem rude i proizvodnjom istih Čini se da se tu ne radi oradi o očuvanju planete. Što nedostaje hidroelektranama ?

MP
marinko.przolica
12:29 22.02.2024.

Koja bedastoća. Europa je slobodna nakon što ju je nakon stoljeća rata okupirala SAD, a odlučna nikad nije bila... Osim dijelom u kolonijalizmu, a i tu je prednjačilo UK koje baš ne ferma Europu ili EU. Čim se SAD izmakne postat će jadna skupona međunarodno irelevantnih ostarjelih nacija koja će zbog straha od terorizma i pogrešne emigrantske politike podilaziti Rusima, Kinezima i islamskim zemljama... Kad im je Trump priprijetio da ih ne midli branizi odmah su odlučno napunili gače.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije