Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 54
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Vratio se iz svemira
Povratak na članak

Endeavour se vratio na Zemlju i završio svoju svemirsku karijeru

Endeavour je u svojoj posljednjoj misiji s ISS-om bio spojen od 18. svibnja, a u svemir je dopremio alfa magnetski spektrometar vrijedan dvije milijarde dolara

Komentari 2

ST
Stockholm
15:25 01.06.2011.

USA su jos uvijek jednu svojetlosnu godinu isored svih drugih u osvajanju svemira ... pa se mogu svi amero-mrsci bacati o tlo, ako hocu. A nova je raketa u izgradnji za putovanje covjeka na Mars ...

VL
OB
-obrisani-
23:48 01.06.2011.

Sad će tek postati zanimljivo jer počinje širenje u svemiru kroz naš sustav! I to zajedničkim snagama ( ne baš u svakom projektu). Prvi na redu je Mjesec!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.