Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 154
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
tuga zauvijek ostaje
Povratak na članak

Rodbina i prijatelji oprostili se od Mattea Ružića

Komentari 14

Avatar HajdukLika
HajdukLika
18:20 14.08.2018.

Ima svega nekoliko dana da sam ostavio svoj komentar na VL-u u vezi sa katastrofalnim sustavom hitne pomoći u Hrvatskoj (radilo se o padu neoprezne djevojke na Plitvicama) i pokupio shit storm od pametnjakovića koji lupetaju o svemu i svačemu. Sad se, nažalost, pokazalo koliko je istine bilo u mom komentaru ...

VL
Avatar Toni Broo
Toni Broo
19:00 14.08.2018.

Ovaj sustav rada Hitne pomoći je na snazi od 2011-te godine, ovakvih smrtnih slučajeva (nažalost) je bilo i prije, ali zanimljivo da se zbog sličnih smrtnih slučajeva od 2011. do 2015. nije radio ovakav pritisak na bivše ministre. U ovojvoj državi se stalno provodi selektivni linč i mnogi društveni problemi otkrivaju kako je koja stranka na vlasti. Očito su mediji, pojedini politički akteri i njihovi trolovi zbog ostvarivanja svojih političkih ciljeva i dnevnopolitičkih poena doslovce spremni i preko leševa gaziti. Hrvatska je postala zbog medija država horor u kojoj ništa nije sveto i u kojoj iznad leševa nedužnih kruže jata raznoraznih lešinara.

VL
NO
nogogaz
16:30 14.08.2018.

Ne tribaju nama bolja hitna i doktori i zdravstvo, gospodarstvo....nama triba oružje i domoljublje koje mrzi susjede.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.