Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 13
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TRAGIČNA SMRT
Povratak na članak

Emotivni oproštaji od mladog vatrogasca: 'Bio si najnevinije biće. Nek' te čuvaju anđeli'

Smrt mladog vatrogasca nije potresla samo velikogoričke vatrogasce. Emotivni oproštaji stižu iz vatrogasnih postrojbi širom Hrvatske.

Komentari 10

DE
deda1234
11:08 21.07.2019.

Iskrena sucut obitelji i kolegama

VL
GA
godanj.ana
11:39 21.07.2019.

Iskrena sućut obitelji, a tebi Ivane laka Hrvatska zemlja. Počivaj u miru. Hvala ti za sve.

VL
TH
thu
12:08 21.07.2019.

Zašto se nije gasilo izvana ako su svi stanari bili vani? Izgubiti život radi cigle? Kakva je to zapovjed?!

VL
PO
pointmaker
12:08 21.07.2019.

vratite tu goricu pod zagreb....tamo ništa ne funkcionira a najmanje hitna pomoč. ta mala mjesta jednostavno nemaju snage niti kadra organizirati službe da funkcioniraju zadovoljavajuće. isto kao i na kornatima....neorganizacija zaobilaženje pravila... raspad sistema.

VL
ZE
Zekonja
13:28 21.07.2019.

Profesionakni vatrogasac bez znjore kod lokalnih politicara nitko ne moze postati. Tako imamo prof. vatrogasaca koji ne mogu pretrcati 50 metara a da se ne uspusu, nikakve fizicke spreme, s trbuhom kao da su u osmom mjesecu trudnoce. 99 postoto vremena je radno mjesto profesionalnih vatrogasaca na stolici gdje se visi na mobitelu i cekaju rezultati kladionice, a kada dva dana u godini imaju neku ozbiljniju intervenciju, onda je kuku lele., mrtvi i ozlijedeni.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.