Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
100. obljetnica Labinske republike
Povratak na članak

Emotivan govor Milanovića: I moj pokojni dido radio je u rudniku

Predsjednik Zoran Milanović u govoru punom emocija, govoreći o teškom poslu rudara kazao je kako je danas dobro da ljudi ne moraju više raditi tako težak, mukotrpan i nezdrav posao u kojem se mogu razboljeti ili poginuti

Komentari 6

FE
fefellerunt
00:09 03.03.2021.

I sad da mi MIlanović kaže da ne može čuti pjesmu moj dida i ja, a mislim da ni vjetar s dinare mu ne bi trebao biti stran. Zahvaljujući tome što smo bogata država , nama ne trebaju rudnici, a ni naftna polja više (osim radnika) kao što imaju primitivni narodi Nijemci, Amerikanci, rusi , kinezi , nama je dovoljno da imamo apartmane i birtije što he vrh za zemlju znanja i VSS ladrova

VL
ZV
zvezdomor
07:30 03.03.2021.

Dida ga i napravija u rudniku

VL
Avatar manjejeviše
manjejeviše
07:32 03.03.2021.

Je li onaj što je bio u NDH vojsci ili onaj što je bio na drugoj strani ??

VL
Avatar smokeonthewater
smokeonthewater
02:36 03.03.2021.

Komunizam je "ekstremizam nade" i zato ga bira Zoka. Gdje on vidi tu nadu? U stotinjak milijuna ubijenih od strane komunističkih diktatora?

VL
Avatar babinjak1984
babinjak1984
00:35 03.03.2021.

A danas imamo domaće vlastodršce koje bi trebalo na isti način tretirati.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.