Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 14
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nova izazivačica Trumpa
Povratak na članak

Elizabeth Warren - radnička heroina protiv bogataša

Elizabeth Warren, senatorica koju Trump ironično zove Pocahontas, predvodnica je nove struje, ljevije orijentirane Demokratske stranke

Komentari 7

Avatar neurazumljiv
neurazumljiv
16:12 06.11.2018.

pocahontas ima ispod 0.1% indijanskih gena, sto je ispod americkog prosjeka, na temelju izjave da je indijanka upisala fakultet. Slika i prilika tragikomicnih demokrata.

VL
DU
Deleted user
16:01 06.11.2018.

Dosadni ste sa ovakvim smiješnim navijačkim tekstovima. Trumpu svakako zahvaljujemo na dosadašnjim rezultatima u borbi protiv pomahnitalog liberalno anarhističkog ludila. I naravno vjerujemo i očekujemo novi mandat.

VL
DU
Deleted user
16:49 06.11.2018.

Čak su je se i demokrati sramili kad je objavila rezultate DNK testa jer očito tako potkapacitirana kakva je nije ukapirala da je rezultati opovrgavaju. I, ona će se boriti za radnička prava?! Jedino ako je cilj da izgubi bitku, ne?

VL
ZH
zlatko.harapin53
21:44 06.11.2018.

Nakon Baracka Obame bilo bi interesantno vidjeti napokon i ženu na kormilu najmoćnije demokracije na svijetu.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.