Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 118
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
raskrinkavanje

Elitna prostitucija: Plaćali i do 1000 eura za hrvatske starlete

prostitucija
Arhivska fotografija
17.07.2011.
u 11:58

- Kada bi poslovnjaci tražili pratnju ili seksualne usluge pronalazili smo im pratilje među našim "zvijezdama" - svjedočio je osumnjičeni svodnik

Postoji li elitna prostitucija u Hrvatskoj utvrdit će se suđenjem, piše Novi List. U opsežnoj policijskoj akciji uhićen je osumnjičenik za organiziranje elitne prostitucije. Uz njega je "pala" i njegova suradnica koja je posljednjih mjeseci djevojke iz domaćeg "celebrity" društva upućivala zainteresiranim klijentima.

- Kada bi neki poslovni čovjek poželio pratnju zgodne djevojke ili pak seksualne usluge pronalazili smo mu pratilju među našim "zvijezdama". Za to se plaćalo, ovisno o tipu usluge, od 300 do 1.000 eura - svjedočio je osumnjičeni, piše Novi list.

Operacija raskrinkavanja zvijezda i zvjezdica koje se bave najstarijim zanatom traje već duže vrijeme, a po završetku istrage svoje su iskaze o elitnoj prostituciji morale su dati i neke od djevojaka s domaće "celebrity" scene.

Među djevojkama koje su se navodno bavile prostitucijom su i samozvane starlete, poluuspješne manekenke i navodne pjevačice u usponu o kojima već duže vrijeme kruže kuloarske priče kako na raznim zabavama najčešće završavaju u krevetima poslovnjaka.

Komentara 57

AL
alapača
16:42 19.07.2011.

elitnu prostituciju čine elitne prostitutke, a ne \'elitne\' mušterije. a kako wanabe nisu elitne...

CU
cunt
19:25 17.07.2011.

to je puno jeftinije nego se objesit (oženit)

DU
Deleted user
22:22 17.07.2011.

Davno sam ja rekao da je naziv STARLETA samo drugo ime za prostitutku !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije