Naslovnica Vijesti Crna kronika

Elitna prostitucija: Plaćali i do 1000 eura za hrvatske starlete

- Kada bi poslovnjaci tražili pratnju ili seksualne usluge pronalazili smo im pratilje među našim "zvijezdama" - svjedočio je osumnjičeni svodnik
17. srpnja 2011. u 11:58 57 komentara 8552 prikaza
prostitucija
Foto: Arhivska fotografija

Postoji li elitna prostitucija u Hrvatskoj utvrdit će se suđenjem, piše Novi List. U opsežnoj policijskoj akciji uhićen je osumnjičenik za organiziranje elitne prostitucije. Uz njega je "pala" i njegova suradnica koja je posljednjih mjeseci djevojke iz domaćeg "celebrity" društva upućivala zainteresiranim klijentima.

- Kada bi neki poslovni čovjek poželio pratnju zgodne djevojke ili pak seksualne usluge pronalazili smo mu pratilju među našim "zvijezdama". Za to se plaćalo, ovisno o tipu usluge, od 300 do 1.000 eura - svjedočio je osumnjičeni, piše Novi list.

Operacija raskrinkavanja zvijezda i zvjezdica koje se bave najstarijim zanatom traje već duže vrijeme, a po završetku istrage svoje su iskaze o elitnoj prostituciji morale su dati i neke od djevojaka s domaće "celebrity" scene.

Među djevojkama koje su se navodno bavile prostitucijom su i samozvane starlete, poluuspješne manekenke i navodne pjevačice u usponu o kojima već duže vrijeme kruže kuloarske priče kako na raznim zabavama najčešće završavaju u krevetima poslovnjaka.

Elipso

 • alapača:

  elitnu prostituciju čine elitne prostitutke, a ne \'elitne\' mušterije. a kako wanabe nisu elitne...

 • cunt:

  to je puno jeftinije nego se objesit (oženit)

 • Avatar Krescencije
  Krescencije:

  Davno sam ja rekao da je naziv STARLETA samo drugo ime za prostitutku !