Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 114
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
spasili je građani

Elektrošokirali Biograđanku, pa joj pokušali ukrasti torbe

krađa torbice
Arhiv VL
15.08.2012.
u 09:18

Zločin su spriječili građani koji su potrčali za dvojicom razbojnika. Biograđanka je lakše ozlijeđena

Dvojica nepoznatih počinitelja 47-godišnjakinju iz Biograda u utorak navečer oko 22 sata na ulici napali su prvo elektrošokerom, a nakon što su je onesposobili pokušali su joj oteti dvije torbe. No, u tome su ih spriječili građani koji su potrčali za napadačima, a dvojica razbojnika odbacili su torbe i pobjegli.

Biograđanka je zadobila lakšu tjelesnu ozljedu. Protiv nepoznatih počinitelja podnesena je kaznena prijava državnom odvjetništvu.

Ključne riječi

Komentara 5

TO
Toni50
09:54 15.08.2012.

Glupaci ostali bez 137 kuna love a umalo zaradiše od 1 godine do 2 godine zatvora .. ......

Avatar žič
žič
10:16 15.08.2012.

ima sreću kaj ju nisu,,eutanazirali,,radi par kuna...

Avatar Nesalomljiva
Nesalomljiva
10:50 15.08.2012.

kakva kazna je predviđena za onog tko je prodao elektrošoker tim kretenima? kakvu evidenciju država vodi o prodaji elektrošokera? nikakvu? novinari, dajte malo ispitajte tu situaciju!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije