Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 50
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Beograd

Ekstremni desničari prekinuli skup uz pjesmu 'S Kosova zora sviće'!

Foto: Screenshot
31.05.2017.
u 11:34

Četrdesetak sudionika tzv. Srpskog političkog foruma sinoć je u Beogradu prekinulo skup u organizaciji nevladine organizacije "Žene u crnom".

Ekstremno nacionalno-desničarsku skupinu čine studenti Fakulteta političkih nauka u Beogradu, piše rse.

Sinoć je tijekom javne prezentacije projekta Ženski sud – feministički pristup pravdi, u organizaciji nevladine organizacije "Žene u crnom" četrdesetak sudionika tzv. Srpskog političkog foruma, koji čine studenti spomenutog fakulteta, zaglušujućom bukom prekinulo skup i organizatorima i gostima dijelilo letke.

Nosili su transparente s likom Ratka Mladića, pjevali pjesme i izgovarali političke parole poput onih ''Stop lažima u Srebrenici'', ''Stop prekrajanju povijesti'' i slično.

 

- To je u skladu s onim što se događa u političkoj stvarnosti Srbije, to je rastuća fašizacija, revizionizam, promoviranje nekažnjivosti i demoniziranje svih nas koje se zalažemo za solidarnost sa žrtvama zločina. Najprije onih počinjenih u naše ime, ali i drugih, rekla je ispred ''Žena u crnom'' Staša Zajović

 

 

Komentara 39

DU
Deleted user
11:53 31.05.2017.

Hahaha.... "Ekstremno nacionalno-desničarsku skupinu čine studenti 'Fakulteta političkih nauka' u Beogradu"....a u Hrvatskoj su studenti (većinom) sa Fakulteta političkih znanosti......slobodno nastavite niz...

Avatar Matija22
Matija22
11:57 31.05.2017.

mitomani u akciji

DU
Deleted user
12:17 31.05.2017.

Obavezno te specijalce strpat u onaj vlak sa srpskim zastavama i poslat na Kosovo da pjevaju tamo

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije