Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
klimatske promjene
Povratak na članak

Što se to događa s vremenom? 'Očito će biti još puno gore!'

U Parizu je izmjereno 37 stupnjeva Celzijevih, u Madridu 38, a u Londonu 34 s mogućnošću olujnog nevremena.

Komentari 10

MA
..Marsijanac
19:00 21.06.2017.

" i čak rastopila beton na cestama u Velikoj Britaniji".......... gdje vam je pamet?

VL
Avatar davcro
davcro
19:22 21.06.2017.

vrijeme je čist ok

VL
GO
goronja
20:01 21.06.2017.

plačete na 30 i nešto stupnjeva, a ovdje u Zacapi je sad 43°c a zna biti do 48 i 53, koja ste vi koma

VL
MX
Mister X
11:07 23.06.2017.

Što se to događa s vremenom? 'NIšta ljeto je---- Očito će biti još puno """gore""!' Kapitalisti ne trpe to da narod ima toplo ( ne mogu toliko zaraditi na prodaji energije.) Drugo baš da je narodu raji pre lijepo ii da uživaju ne ne paše u njihovu šemu . Stvar je samo u temu ! A njihovim sistemom tzv. "hlađenje zemlje""" se da fantastično zarađivati i lova od naroda iznuđivati ! Vjerujem da je to 99% motiv.. da se muze stoka sitnog zuba svuda i bez iznimke .... A drugi proizvode ono pravo što je majku zemljicu bude jednoga dana zagrijalo užarilo na veliko vjerojatno totalno spalilo .... ..A mi maleni sve to financiramo to se zove ljepota života !!!

VL
DU
Deleted user
07:59 22.06.2017.

Jesenti milu bigulicu, opet novinsko širenje psihoze o visokim temperaturama i nestabilnom vremenu u ljetnom razdoblju. A ništa, pod hitno treba prijeći na temperature oko nule. Eto životne poslovne šanse za Vakula mr. Zokija i druge meteorologe!

VL
NE
Nepokolebljiv
19:58 21.06.2017.

Ponesto mi je godina i koliko se sjecam vrijeme je tocno kako mora biti: nepredvidivo promjenljivo! U clanku pise m e d u najtoplijima u 80 godina - znaci i ranije je bilo i ovako pa i jos vrucje. Kazu vlaznost najniza u posljednjih 5 godina - znaci proje sest je bilo jednako ili i gore! Mozete li zamisliti dosadnog zivota zelite znati da li ce vam trebati kisobran u ponedjeljak a potrazite novine od prije godinu - dvije za slikedeci ponedjeljak i pogledate kakovo je bilo/biti ce vrijeme!

VL
Avatar nekakav
nekakav
15:11 22.06.2017.

kolka temperatura mora biti da bi se beton 'rastopio'?! znate kolku temperaturu ima lava, koja teče? baš ne vjerujem da je tako toplo bilo u engleskoj. jeste smiješni, ljude plašite glupostima. temperature se sustavno mjere od cca 1880.-e godine. i pokazuju nekakvi uzlazni trend. ali na temelju 150 godina mjerenja donositi zaključke o klimi, je neozbiljno. to zna jako dobro 74% znanstvenika, koji ne podržavaju priču o globalnom zatopljenju. ali oni nemaju pristup medijima ko ovih 26. postoje ciklusi, u svemu. kao i kod žena, i zemlja ima svoje cikluse. ili mislite da su dinosauri uživali u velikim vrućinama radi nekih 'ljudi' nekad davno? kako objasniti to? grenland je nekad bio topliji. sad nije. ukupna količina leda na sjevernom i južnom polu se povećava. a vi padate na slike otkinutih santi leda, slikama manje površine leda. temperatura mora raste, ona otapa. trump je u pravu. za razliku od al gorea, on je biznismen koji je ušao u politiku, dok je al političar koji je ušao u biznis, sa temom tzv. zelene energije.

VL
KA
kažemja
00:30 22.06.2017.

Bitno da je onaj nakvarcani žučko otpilio Pariški sporazum o klimi. Njemu je najbitnije da očuva radna mjesta u Americi . Još malo pa neće imati kaj očuvati . Ali njegovi inteligentni fanovi to i tako ne razumiju.

VL
NE
nevjerujženikojalaže
20:40 21.06.2017.

vruća ''diploma'' može rastopiti beton, da..

VL
Avatar Admin nabijem te
Admin nabijem te
19:26 21.06.2017.

beton na cesti😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.