Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TROJE OZLIJEĐENIH

Eksplozija u Splitu: Jedan radnik zadobio ozljede opasne po život

10.09.2018.
u 18:09

Dva radnika ozlijeđena su u eksploziji u zgradi u Spinčićevoj ulici u Splitu

Na zadnjem katu zgrade u Spinčićevoj ulici u Splitu, preko puta KBC-a na Firulama, došlo je do eksplozije. Teško su ozlijeđene tri radnika, a jedan od njih zadobio je ozljede opasne po život, javlja Dalmacija danas

Kako doznajemo od Sanje Nazlić, iz ureda glasnogovornice Policijske uprave Splitsko-dalmatinske, dojavu o eksploziji u središtu grada policija je dobila u 17 sati i 25 minuta. Odmah su izašli na teren. Istražuju okolnosti događaja.

Video Dalmatinskog portala

- Odjeknulo je kao da je bomba pukla - rekli su očevici za Dalmatinski portal.

Neslužbeno, do eksplozije je došlo prilikom popravka vanjske jedinice klima uređaja na balkonu na posljednjem katu zgrade u Spinčićevoj. Navodno su ozlijeđeni radnici koji su je popravljali.

Komentara 7

RJ
Rambo...Jasenovac
19:32 10.09.2018.

Partizanski diverzanti iz druge dalmatinske.

Avatar Marko
Marko
18:19 10.09.2018.

šta na klimi ima za eksplodirati?

RS
rasta sev
18:48 10.09.2018.

jesu li isprobavali plin hoće ili neće eksplodirati, ništa čudno u splitu svaki čas nekaj eksplodira pak se onda zapali.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije