Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 101
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nesreća u americi

Eksplozija u postrojenju u Zapadnoj Virginiji

13.05.2013.
u 22:47

Eksplozija se dogodila otprilike oko 15.30 sati po lokalnom vremenu u postrojenju kompanije Airgas, američkog distributera plinova koji se koriste u industriji i drugdje.

Dvije osobe su ozlijeđene nakon eksplozije u postrojenju kompanije Airgas u Zapadnoj Virginji, javlja The Charleston Gazette.

Eksplozija se dogodila otprilike oko 15.30 sati po lokalnom vremenu u postrojenju u okrugu Putnam. Obje žrtve su pretrpjele opekline prvog i drugog stupnja te su  hospitalizirane.

Zaposlenici kompanija u blizini Airgasovog postrojenja ispričali su kako je bilo više eksplozija, jedna velika i više manjih.

Vjeruje se da su posude s acetilenom izvor eksplozije, izvijestili su tamošnji dužnosnici hitnih službi. Acetilen je plin koji se obično koristi za zavarivanje.

Kako javljaju svjetski mediji, kompanija Airgas američki je distributer plinova koji se koriste u industriji i drugdje.

>> Zapalio se vlak s otrovnim kemikalijama, dvije osobe poginule

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije